cituju:doposavad to bylo zajimavy forum, kde bylo popsano plno zkusenosti, rad jsem to procital, ale bohuzel se to zacina ubirat jinym smerem, coz je myslim skoda...osobne bych to promazal at si novy navstevnici nemysli, ze vstoupili na forum "willy vs.cely debilni zbytek sveta"
...
Líbí se mi jak si najednou úslužnej a uvědomělej
Tos mě pobavil,ale lidi se měněj a třeba,už nechceš hlásat kraviny cos hlásal dřív...budiž.Já věřím tomu,že se lidi měněj a proto,promin,že sem tě zařadil vlastně mezi blbce,já jen,že si se zas jednou tak zachoval..
viz:willy:min 20x jsi uz napsal, ze uz nebudes psat a pises dal a furt a snad jeste delsi slohy nez obvykle
...ty si covece ani nevidis do huby
..Znovu říkám:kdyby sme se aspon znali...Tak mě prostě neurážíš,tak suveréně aspon,podívej se sám sobě do huby chlape.
To je nekonečnej příběh o tom,jak dokážou lidi člověka odsoudit,aniž by ho vlastně znali.A když chce člověk psa bíti,hůl si vždycky najde
Mějte se,pohodový podvečer a až to Dany smaže,tady ty výživný diskuze,plný víceméně napadání mé osoby,nebudu mít pocit se bránit a psát sem.
PS:Jen mě mrzí,čekal sem,že skutečně podebatím a musím říct,že jen Babo má zdravej úsudek(z těch co se ozvali)občas mu to ulítne,mě taky,ale jako člověk bude určitě fajn,byt se neznáme...pro zbytek,který sem do té doby vlastně ani -nepsal snad nikdy- a jen se chtěli vetřít zpúsobem takovým,že se udělaj hezký tím,že Williho-(mě)-taky honem pomluvěj...Na to nemám slova,ani nechci ztratit jediného slova,proč.Proč se budu rozčilovat nad někým,kdo mě nezná a hlásí mě jen pro svůj vlastní pocit a proto ,aby se vetřeli.Kašlu na to.Dany číslo na sebe máme,víš kde bydlím,klido se stav na kafe a rád si nechám od tebe vynadat...Ale od těch co sem ani nepsali,neznám je,to prostě nesnesu...Znovu si přečtěte sloh o lidský zášti,ješitnosti apod...A budte lepší.
Good luck