Co uděláme s Willym?

Co se jinam nehodí, nebo případně nevejde

Ponechat Willyho aktivního, nebo mu zamezit možnost přispívat?

Anketa končí za stř 09. zář 2009 23:45:29

Ano, nechat aktivního, docela se bavím
3
23%
Ne, zamezit přístup, je to ztráta času
10
77%

Celkem hlasů : 13

Re: Co uděláme s Willym?

Příspěvekod Eso v úte 15. zář 2009 15:43:29

willy:min 20x jsi uz napsal, ze uz nebudes psat a pises dal a furt a snad jeste delsi slohy nez obvykle :roll: ...ty si covece ani nevidis do huby :lol:

doposavad to bylo zajimavy forum, kde bylo popsano plno zkusenosti, rad jsem to procital, ale bohuzel se to zacina ubirat jinym smerem, coz je myslim skoda...osobne bych to promazal at si novy navstevnici nemysli, ze vstoupili na forum "willy vs.cely debilni zbytek sveta"
NS pacient
Eso

Příspěvekod Ondras v úte 15. zář 2009 15:49:01

willy2.0 píše:Prostě nebudu na ty fora psát

A co to konečně (namísto dvacetinásobného slibování) udělat? ;)

willy2.0 píše:hawk

Co máš pořád s tím jestřábem?
respect to the men in the fast bread vans
Ondras

Příspěvekod willy2.0 v úte 15. zář 2009 15:52:41

eso-sannycars píše:willy:min 20x jsi uz napsal, ze uz nebudes psat a pises dal a furt a snad jeste delsi slohy nez obvykle :roll: ...ty si covece ani nevidis do huby :lol:

doposavad to bylo zajimavy forum, kde bylo popsano plno zkusenosti, rad jsem to procital, ale bohuzel se to zacina ubirat jinym smerem, coz je myslim skoda...osobne bych to promazal at si novy navstevnici nemysli, ze vstoupili na forum "willy vs.cely debilni zbytek sveta"

osobně si myslím,že zrovna ty by ses měl v tom zbytku zrovna najít
willy2.0

Příspěvekod Eso v úte 15. zář 2009 15:57:10

no to doufam ze se tam nachazim....nebot radsi budu 100x patrit do skupiny "debilni zbytek sveta" nez jen 1x do skupiny "willy"
8-)
NS pacient
Eso

Příspěvekod willy2.0 v úte 15. zář 2009 17:28:24

cituju:doposavad to bylo zajimavy forum, kde bylo popsano plno zkusenosti, rad jsem to procital, ale bohuzel se to zacina ubirat jinym smerem, coz je myslim skoda...osobne bych to promazal at si novy navstevnici nemysli, ze vstoupili na forum "willy vs.cely debilni zbytek sveta"
...
Líbí se mi jak si najednou úslužnej a uvědomělej :lol:
Tos mě pobavil,ale lidi se měněj a třeba,už nechceš hlásat kraviny cos hlásal dřív...budiž.Já věřím tomu,že se lidi měněj a proto,promin,že sem tě zařadil vlastně mezi blbce,já jen,že si se zas jednou tak zachoval..
viz:willy:min 20x jsi uz napsal, ze uz nebudes psat a pises dal a furt a snad jeste delsi slohy nez obvykle :roll: ...ty si covece ani nevidis do huby
..Znovu říkám:kdyby sme se aspon znali...Tak mě prostě neurážíš,tak suveréně aspon,podívej se sám sobě do huby chlape.
To je nekonečnej příběh o tom,jak dokážou lidi člověka odsoudit,aniž by ho vlastně znali.A když chce člověk psa bíti,hůl si vždycky najde :lol:
Mějte se,pohodový podvečer a až to Dany smaže,tady ty výživný diskuze,plný víceméně napadání mé osoby,nebudu mít pocit se bránit a psát sem.
PS:Jen mě mrzí,čekal sem,že skutečně podebatím a musím říct,že jen Babo má zdravej úsudek(z těch co se ozvali)občas mu to ulítne,mě taky,ale jako člověk bude určitě fajn,byt se neznáme...pro zbytek,který sem do té doby vlastně ani -nepsal snad nikdy- a jen se chtěli vetřít zpúsobem takovým,že se udělaj hezký tím,že Williho-(mě)-taky honem pomluvěj...Na to nemám slova,ani nechci ztratit jediného slova,proč.Proč se budu rozčilovat nad někým,kdo mě nezná a hlásí mě jen pro svůj vlastní pocit a proto ,aby se vetřeli.Kašlu na to.Dany číslo na sebe máme,víš kde bydlím,klido se stav na kafe a rád si nechám od tebe vynadat...Ale od těch co sem ani nepsali,neznám je,to prostě nesnesu...Znovu si přečtěte sloh o lidský zášti,ješitnosti apod...A budte lepší.
Good luck
willy2.0

RC Rokycany povídání...onboard Vajsetl,ten jezdí pěkně

Příspěvekod willy2.0 v úte 15. zář 2009 18:42:37

...špatně odkaz
willy2.0

Příspěvekod Eso v úte 15. zář 2009 19:00:38

willy2.0 píše:cituju:doposavad to bylo zajimavy forum, kde bylo popsano plno zkusenosti, rad jsem to procital, ale bohuzel se to zacina ubirat jinym smerem, coz je myslim skoda...osobne bych to promazal at si novy navstevnici nemysli, ze vstoupili na forum "willy vs.cely debilni zbytek sveta"
...
Tos mě pobavil,ale lidi se měněj a třeba,už nechceš hlásat kraviny cos hlásal dřív...budiž.Já věřím tomu,že se lidi měněj a proto,promin,že sem tě zařadil vlastně mezi blbce,já jen,že si se zas jednou tak zachoval..
viz:willy:min 20x jsi uz napsal, ze uz nebudes psat a pises dal a furt a snad jeste delsi slohy nez obvykle :roll: ...ty si covece ani nevidis do huby
..Znovu říkám:kdyby sme se aspon znali...Tak mě prostě neurážíš,tak suveréně aspon,podívej se sám sobě do huby chlape.
To je nekonečnej příběh o tom,jak dokážou lidi člověka odsoudit,aniž by ho vlastně znali.A když chce člověk psa bíti,hůl si vždycky najde :lol:
Mějte se,pohodový podvečer a až to Dany smaže,tady ty výživný diskuze,plný víceméně napadání mé osoby,nebudu mít pocit se bránit a psát sem.
PS:Jen mě mrzí,čekal sem,že skutečně podebatím a musím říct,že jen Babo má zdravej úsudek(z těch co se ozvali)občas mu to ulítne,mě taky,ale jako člověk bude určitě fajn,byt se neznáme...pro zbytek,který sem do té doby vlastně ani -nepsal snad nikdy- a jen se chtěli vetřít zpúsobem takovým,že se udělaj hezký tím,že Williho-(mě)-taky honem pomluvěj...Na to nemám slova,ani nechci ztratit jediného slova,proč.Proč se budu rozčilovat nad někým,kdo mě nezná a hlásí mě jen pro svůj vlastní pocit a proto ,aby se vetřeli.Kašlu na to.Dany číslo na sebe máme,víš kde bydlím,klido se stav na kafe a rád si nechám od tebe vynadat...Ale od těch co sem ani nepsali,neznám je,to prostě nesnesu...Znovu si přečtěte sloh o lidský zášti,ješitnosti apod...A budte lepší.
Good luck

úsměvné ;)
NS pacient
Eso

Příspěvekod infi v úte 15. zář 2009 19:41:29

Toto forum ma slusnou uroven, kde prispivaji lide, kteri maji nejake znalosti a zkusenosti. Proto je mi skoda, ze si to tady Dany necha zkazit recesistou jakou je Willy. :?
K20 ITR DC2
infi

Příspěvekod willy2.0 v úte 15. zář 2009 19:45:18

eso-sannycars píše:
willy2.0 píše:cituju:doposavad to bylo zajimavy forum, kde bylo popsano plno zkusenosti, rad jsem to procital, ale bohuzel se to zacina ubirat jinym smerem, coz je myslim skoda...osobne bych to promazal at si novy navstevnici nemysli, ze vstoupili na forum "willy vs.cely debilni zbytek sveta"
...
Good luck

úsměvné ;)

Úsměvný si ty Eso,Infinity apod.,poté to má úroven Hclubů... 8-)znpva si můj sloh přeštěte a třeba se v něm najdete:
pro zbytek,který sem do té doby vlastně ani -nepsal snad nikdy- a jen se chtěli vetřít zpúsobem takovým,že se udělaj hezký tím,že Williho-(mě)-taky honem pomluvěj...Na to nemám slova,ani nechci ztratit jediného slova,proč.Proč se budu rozčilovat nad někým,kdo mě nezná a hlásí mě jen pro svůj vlastní pocit a proto ,aby se vetřeli.
willy2.0

Příspěvekod roman001 v úte 15. zář 2009 19:57:01

Jaký smysl má tohle hlasování?
Většina lidí hlasovala pro zamezení přístupu a ten kluk tady pořád píše spoustu blábolů.
roman001

PředchozíDalší

Zpět na Volný pokec