od M@jk v čtv 20. bře 2014 19:19:49
Zdravím,
vzhledem k mé vytíženosti v práci, kdy nemohu pro Vás fungovat v týdnu a o víkendu zase nelze dost dobře realizovat práce ve Slaném, neboť Dany se také musí věnovat rodině, jsem nucen změnit pár věcí.
Mohu přibrat mého kamaráda dj-bobra, který je schopen flexibilně pomoci a to už by bylo možné Vaše vozy dát "do pucu" během max. 2-5hodin, oproti 4-10h, kdy to dělám sám, v pracovním týdnu, kdy jsme schopni být ve Slaném od max. 15-16h, a to jen každý druhý týden.
Také bude možné k Vám přijet osobně a vyčistit Váš vůz u Vás na nějaké ruční myčce, máte-li v okolí svého bydliště. Já mám volno jen o víkendu a to jsem schopen být k dispozici.
Pokud se to, některým nezamlouvá, jak mi bylo naznačeno, protože to trvá dlouho, nebudu a zbytečně vyvíjet úsilí něco poskytovat v rámci osobního přístupu a raději budu doma. Chápu, že to je pro některé dlouhá doba, ale také to dělám pořádně. Je vidět, že někteří nečetli článek, kde jsem jasně psal, že nejsem firma o 4 lidech, která "vlítně na auto" a má ho hotové za 3-4hodiny.
Pak je mi líto.
To Jarka: dnes poslány peníze zpět.
Děkuji a omlouvám se - i když vlastně nemám za co.
© in nomine HONDA et VTEC filli et RED LINE sancti Amen
© in nomine HONDA et STARÁ JEBKA filli et ŠEŠEN sancti Amen