SLOVAKIARING

Plánované a uskutečněné akce

SLOVAKIARING

Příspěvekod babo v sob 19. zář 2009 23:04:50

Aj z overenejsich zdrojov, ako je prave tento: http://sport.cas.sk/clanok/130182/zvnut ... -boxy.html sa zda, ze v Orechovej Potoni jazdit este tento rok. Bude to kvazi skusobna prevadzka a ceny prenajmov asi budu velmi prijemne.

Co tak zorganizvoat este nejaku akciu tento rok na Slovensku? :lol: A nejde sa tam po dialnici, na ktoru ste nadavali (pozrime sa na roamzlenyhch panov, to budete cumet, az tam nas super pan premier dokonci 3 pruhy :lol: :lol: ). Je to asi 40km od BA, ale iny smer
babo

Re: SLOVAKIARING

Příspěvekod willy2.0 v ned 20. zář 2009 11:49:27

Škoda,že tady u Prahy někdo taky něco nevymyslí.Vůbec novej okruh by to,už chtělo tady....Ale těch peněz co to asi stojí :shock: :oops:
willy2.0

Příspěvekod Mates v pon 21. zář 2009 1:21:29

Už je dokonce naplánovaná jedna akce... RacingWheels Day na Slovakiaringu...

http://www.racingwheels.sk/index.php?page=slovakiaring

7. Novembra (listopadu) 2009

Cena:
Celý deň (8 x 20 min.): 95 €
Pol dňa (4 x 20 min.): 50 € (dopoludnia alebo popoludní)
Prenájom časomiery (GPS transpondér): 19 EUR/auto

Kategórie:
Kategória A – do 140k
Kategória B – do 201k
Kategória C – nad 201k

Uzávěrka přihlášek je 23. októbra (října) 2009
CTR7G
Mates

Příspěvekod dany v pon 21. zář 2009 9:33:39

willy2.0 píše:Škoda,že tady u Prahy někdo taky něco nevymyslí.Vůbec novej okruh by to,už chtělo tady....Ale těch peněz co to asi stojí :shock: :oops:

Tak nevím, k čemu zrovna tobě by byl nový okruh :)
dany
Administrátor

Příspěvekod babo v pon 21. zář 2009 16:23:24

jo, ta akcia na racingwheels uz je naplanovana (az vcera som to zistil). Poznam chalana, co to organizuje a volal mi. Chcel po mne aby som sa Ta Dany opytal, ci by si chcel nejak spolupracovat, organizovat to tu pre chalanov atd... Vecer sa pobvavime na ICQ, v praci teraz nejak negunfuje :)
babo

Příspěvekod jagy v pon 21. zář 2009 16:42:46

Cena je prizniva, ale auto bude az na pristi rok... :( Ale bude to zajimave, konecne dalsi okruh.
jagy

Příspěvekod babo v pon 21. zář 2009 20:40:48

jagy píše:Cena je prizniva, ale auto bude az na pristi rok... :( Ale bude to zajimave, konecne dalsi okruh.

jj asi ho treba skusit, potom sa uvidi, jak vhodny/nevhodny pre nase auta je. Ja som trochu skepticky, ze bude prilis rychly ako Brno, na druhej strane sa da poskladat ako si organizator zela (mali by tam byt krizovatky atd). Rozhodne to osobne skusit chcem :)
babo

Příspěvekod willy2.0 v pon 21. zář 2009 21:11:27

dany píše:
willy2.0 píše:Škoda,že tady u Prahy někdo taky něco nevymyslí.Vůbec novej okruh by to,už chtělo tady....Ale těch peněz co to asi stojí :shock: :oops:

No kvůli okruhu nepojedu dál jak 30km,ale kdyby byl u nosu bylo by to příjemný :lol:
a zkusit ho třeba s takovou MX5 bych si moc přál...super zkušenost a určitě i zábava
willy2.0

Příspěvekod dany v pon 21. zář 2009 21:58:09

willy2.0 píše:
dany píše:

No kvůli okruhu nepojedu dál jak 30km,ale kdyby byl u nosu bylo by to příjemný :lol:
a zkusit ho třeba s takovou MX5 bych si moc přál...super zkušenost a určitě i zábava

Jsi ale tvrdil, že okruh není pro tebe, tak tomu nerozumím, Most máš 60km, je to nejvhodnější okruh pro naše slabé předokoly a přesto ses nudil a ani ses nepokusil s eho naučit, tak mi to jen přišlo divné, ale nebude to řešit...
dany
Administrátor

Příspěvekod willy2.0 v úte 22. zář 2009 23:37:06

I Most je letiště nechutný na ty dvoulitry,byt některý poladěný...Lákala by mě sosnová i s tím bordelem,ale co sem někde četl,tam lidi jen tak nepustí páč stojí ranec to udržovat...Prostě ty okruhy mě lákaj,jen když bych měl slušnou zadokolku,protože bych se tam mohl "pokoušet" a zkoušet" nějaký ty smyky a udržet je,učit se s ní...myslím,že na normál silnici když chceš tohle dělat se zadokolkou...není prostor a kdo se o to pokouší je blázen u mě,takže tady u téhle záležitosti okruh ano a rád:-)
Ale co se týče CTR,netrápil bych ho prostě na okruhu,nikdy...To,už radši ten kopečeeek:))Ber to,ale jen a jen jako můj názor,který nikomu necpu.Navíc se mě z toho dělá blbě dost,jak je to dokola,mě to fakt bavilo jedno kolo,ale jak sem řekl prostě chápu,že někoho to bavit může a respektuju to.
willy2.0

Další

Zpět na Akce