eRZetka SHOW aneb děkujeme, že jste nepřijeli - Stadion HK

Plánované a uskutečněné akce

Měření a zveřejnění časů z datalogu

Neměřit
0
Žádná hlasování
Měřit pro informaci pouze jezdce
0
Žádná hlasování
Měřit pro informaci zúčastněných jezdců
3
38%
Měřit a výsledky dát na net
5
63%

Celkem hlasů : 8

Re: eRZetka SHOW aneb děkujeme, že jste nepřijeli - Stadion HK

Příspěvekod dany v sob 08. srp 2009 21:12:46

Když bych chtěl prudit, žekl bych, že po rally je všechno ostatní nuda (a je :) ) a okruh je opravdu minimálně jen Most, Hradec je takový test rally a podobně :lol:
Jinak ale každá akce má svůj půvab :) ale slalom jsem kdysi musel absolvovat kvůli licenci a opravdu nemusím. Vždy záleží na autě...
dany
Administrátor

Příspěvekod Well v sob 08. srp 2009 22:54:03

Nezáleží. Když bych jel na jinak vždy vítězném Saxu, tak se stejně do první desítky nedostanu. Je to hodně o vyježděnosti a umění udržet nervy a nekazit. Dobře řízená sériová Mazda nebo CTR se dokáže bez problémů dostat do první dvacítky. Každého to bavit nemusí, ale vymlouvat se na auto je nesmysl.
Mazda MX-5 1,6
Well

Příspěvekod dany v ned 09. srp 2009 19:47:09

Ale já to přece nikomu neberu, pokud se někdo chce svést, ať jde, jen říkám, že za normálních okolností není CTR adept na vítězství a za druhé, že pokud je někoho životní cíl vyhrát slalom, taky dobře, hlavně, že má nějaký cíl :lol:
Jinak já jsem se také svezl na okruhu s instruktorem, který umí opravdu okruh zajet (bude teď na našich okruhových akcí často) a jednoznačně se potvrdilo, že můj rallyový styl není na okruh to nejlepší, ale hodně mi jeho rady pomohli a myslím, že jsem schopen zajet teď i čistě na okruhu...
dany
Administrátor

Příspěvekod Well v pon 10. srp 2009 21:20:27

Tak vyhrát slalom vážně není můj životní cíl 8-) . Já hledám za volantem jen zábavu a hec a to slalom umí nabídnout ;) . Pokud má člověk srovnání s kamarádem nebo podobný autem, tak je o co jet. Mimochodem v Milovicích mají vynikající párečky :D .
Mazda MX-5 1,6
Well

Příspěvekod dany v pon 10. srp 2009 21:22:58

Tak zrovna kvůli tomu co jsi vyjmenoval, byl podle mě ten Hradec úplně optimální...
dany
Administrátor

Příspěvekod Well v pon 10. srp 2009 21:54:12

Ano pravda, občerstvení nebylo...

Tady ale zvítězil každý, kdo se zúčastnil a překonal strach v sobě, tady vlastně vůbec o ty časy nešlo...

Bylo tam hodně času pro pokec, hodnocení a koukání, proto to byla super akce, ale to asi nemůže pochopit nikdo jiný, než ten co tam byl. Špatně se to popisuje a chápe pro nezúčastněného. Pro lidi mimo to vypadá určitě nezajímavě, ale věř, že to tak nebylo...
Mazda MX-5 1,6
Well

Předchozí

Zpět na Akce