JJ ... ale ono uz z toho servisu dorazi pristi tejden
Za zlutou S2000 jsem se snazil drzet s Marfim jeden okruh (mrtve desky, 30% RE050, a tlustoch marfi vedle me). No kupodivu jsme se drzeli obstojne - dostali jsme na jeden okruh cca 3 auta, coz neni tak spatne. Ja ji chudinku rval co to dalo a pak sem zjistil ze kolega jede sam .
Druha pulka na vode se mi extra libila to byla Drift - Kacirek - Drift show
LK7R píše:JJ ... ale ono uz z toho servisu dorazi pristi tejden Druha pulka na vode se mi extra libila to byla Drift - Kacirek - Drift show
O kačírcích mě něco povídej.... ale aspoň jsem nebyl sám, viď Welle! Bylo by i video z jeho mazdičky - jeden okruh a malej výlet do kačírku...dá se to tu upnout Dany? Velikost nevím, bo sem to ještě nestřihnul.
O kačírcích mě něco povídej.... ale aspoň jsem nebyl sám, viď Welle! Bylo by i video z jeho mazdičky - jeden okruh a malej výlet do kačírku...dá se to tu upnout Dany? Velikost nevím, bo sem to ještě nestřihnul.[/quote]
Na to video se moc těším . Kačírek musí být, od toho na tom okruhu je . Zjistil jsem, že jsem měl přehuštěné gumy, příště by to mělo držet ještě lépe a taky snad bude King s Civicem a tak budu mít konečně soupeře .