Jízdy na mosteckém okruhu I.

Plánované a uskutečněné akce

Re: Okruhy a další - kalendář akcí - aktualizováno 6.4.

Příspěvekod Marfi v čtv 09. dub 2009 13:11:46

Byla to super akce jen škoda že nejrychlejší auto muselo zustat doma :lol:
Marfi

Příspěvekod LK7R v čtv 09. dub 2009 16:27:19

JJ ... ale ono uz z toho servisu dorazi pristi tejden :lol:

Za zlutou S2000 jsem se snazil drzet s Marfim jeden okruh (mrtve desky, 30% RE050, a tlustoch marfi vedle me). No kupodivu jsme se drzeli obstojne - dostali jsme na jeden okruh cca 3 auta, coz neni tak spatne. Ja ji chudinku rval co to dalo a pak sem zjistil ze kolega jede sam :D.

Druha pulka na vode se mi extra libila :shock: to byla Drift - Kacirek - Drift show :lol: :twisted:
Honda CTR 7g K20A, TODA, KPRO, INVIDIA, ITG, 200+ HP http://www.honda-club.cz/forum/garage.php?mode=view_vehicle&CID=37
Honda S2000 AP2
LK7R

Příspěvekod Walker v čtv 09. dub 2009 22:45:51

LK7R píše:JJ ... ale ono uz z toho servisu dorazi pristi tejden :lol:
Druha pulka na vode se mi extra libila :shock: to byla Drift - Kacirek - Drift show :lol: :twisted:

O kačírcích mě něco povídej.... :? ale aspoň jsem nebyl sám, viď Welle! :D Bylo by i video z jeho mazdičky - jeden okruh a malej výlet do kačírku...dá se to tu upnout Dany? Velikost nevím, bo sem to ještě nestřihnul.
Walker

Příspěvekod Well v pát 10. dub 2009 14:38:15

O kačírcích mě něco povídej.... :? ale aspoň jsem nebyl sám, viď Welle! :D Bylo by i video z jeho mazdičky - jeden okruh a malej výlet do kačírku...dá se to tu upnout Dany? Velikost nevím, bo sem to ještě nestřihnul.[/quote]

Na to video se moc těším :geek: . Kačírek musí být, od toho na tom okruhu je :mrgreen: . Zjistil jsem, že jsem měl přehuštěné gumy, příště by to mělo držet ještě lépe a taky snad bude King s Civicem a tak budu mít konečně soupeře :D .
Mazda MX-5 1,6
Well

Předchozí

Zpět na Akce