Díky za gratulace, podle videa a s odstupem času, no nevím no, ale čas je zřejmý, asi to nebylo zlé ale nějak mě ta jízda podle videa nebaví. Ale manželka mě pochválila za příjemné svezení, napsala prý přitom pár SMS
https://www.youtube.com/watch?v=RyR8AzCW05E - zde důkaz k zajetému času, telemetrie mě opět nechala ve štichu, (ne Maxxi, nebylo to uložením )
Myslím, že k výsledku pomohl hodně Nitrogen podvozek, ale hlavně teplota vzduchu, protože to auto jelo jak píchlí prase. Škrábat se za Bergwerkem na Kesselchen o 7 km/h rychleji než minulý rok, to asi nebude ničím jiným, když jsem nijak nezbrojil, a ten hezky naleštěný motor to taky asi nebude mít na svědomí
Nicméně, daleko větší radost a zážitek mám z tohoto videa, kdy jsem svezl R4m3se: https://www.youtube.com/watch?v=ZydUpZijvDQ - tady jsem i docela spokojený s podaným výkonem
Co je na šlajfě nového? Je moc pěkně opravená, místy nový povrch, před pravou do fuchsrohre (Aremberg) tak tam už není drsný asfalt, na kterém jsme začínali brzdit, ale je tam nový povrch a nutno podotknout, že to na něm brzdí fakt dobře. Provoz jako vždy nechutnej, dalo mi dost práce trefit kola s menším provozem, abych nemusel jezdit jako hulvát. Angláni jsou vemena, to se nedá jinak nazvat, až na vyjímky. Potkat motorkáře, co nepřekáží nebo vás dokonce předjede, se rovnalo zázraku => odjel jsem 7 kol, prostě maras provoz. Jedno na mokru, které jsem radši po půlkole vzdal a v Breidscheidu sjel z trati, to klidně přiznám a nestydím se za to , fakt to klouže
Tak a já mám za sebou vůbec celkově 23kol na NS a jednu rundu jsem si přivezl na kartě zpět domů, takže my se tam s ženou a s tím peklo strojem ještě vrátíme Rozhodně je kam se posouvat, a to je dost motivující.
Jinak, viděl jsem SPA a z Eau Rouge, nebo jak se to píše, mi spadla brada A to co jsem zažil na SPA Classic v boxech, to nevím jestli ještě někdy neco překoná ze světa automobilů, snad jen svezení na sedadle spolujezdce v Attackovi
PS: Dany, těch 8 minut je podle mě taky u tebe reálných. Pracuji na složení teoretickýho nejlepšího času se spolujezdcem a už ted jsem pod 8:20, tak nevím, proč bys neměl na nádobkach s tvým CTR7G a, i když to nerad slyšíš, i s tvým umem, zajet sám asi těsně ale přece pod 8 minut pokud bude většina proměnných příznivá. Když to zajede pos... megan RS CUP U mě si to zatím nedovedu ani představit, natož realizovat, je to přece jenom dalších 20 vteřin ... to není málo.