Ahoj,
už delší dobu jsem ve stádiu hledání nového auta (Danny už ví, toho už jsem otravoval dotazy a z novu děkuji za cenné informace). Původně jsem se sháněl (nejen) po ctr 7g, ale situace na trhu a moje nerozhodnost mě dostala k tomu, že jsem zařadil i osmou generaci do výběru. Auto by to pro mě bylo spíše pro zábavu a jak se říká "jako druhé".
Aktuálně obcházím bazary a lezu do všeho co mne napadne, nehledám konkrétní kus, ale spíše model. Z porovnávání tabulkových hodnot jsem už dávno vyrost. Důležité je jak na mne auto zapůsobí (především jízdně a řeším i posaz za volantem) a navíc mám jeden hendikep - 204cm, 110kg a mám nějak moc dlouhý nohy nebo co. To vyřazuje auto která mě napadali jako první...S2000, mx5, 350z. Zvlášť 350z je už relativně velký kus auta a člověk by nevěřil jak je vevnitř málo místa na nohy, prostě je nenacpu pod volant. Takže bych se chtěl zeptat jestli se neblíží nějaký sraz (já vím blbost teď v zimě ) kde bych si mohl sednout do ctr obou generací případně i svést - klidně za úplatu "na benzín" a hlavně promluvit s majiteli. Nejčastěji se pohybuji mezi Kladnem a Prahou.
Díky a všem pěkný den
H.