Vypadá, že to auto funguje Zdá se, že i to řazení pujde pěkně a je celkem po ruce. Na konci Fuchsrohre to muselo hezky lepit při výjezdu z ní ven, fuu, to musela bejt centrifuga. Jinak ty rychlosti jsou pěkný no Na bergwerk se škrábe o 40 km/h rychlejš než já s CTR8G , snad jen v karuselu není o moc rychlejší Nějaký výhrady k tomu videu a času bych i možná měl, ale kdo to nedělá ... (např. <>)
Moc pěkný, to že auto na NS funguje lepe než vše co honda doposud pustila ze seriové produkce je asi jasný video je podle mě záměrně udělané tak jak je, to aby vyvolalo ještě více komentů teď už jen čekají s čím se vytasí konkurence a mají připravené kontra
taky si myslím, mohli to dát hned do zprávy, ale schválně čekali, až se rozjede diskuse právě o tom, že kecali něco o nejrychlejší předokole, no a skutek utekl... Jak se vytahovali než to začali stavět a teď že o tom ani znínka...
By mě jen zajímalo, jak dlouho to Danovi vydrží než se v tom začne vrtat? Když už je základ takhle extrémní tak potom by to už opravdu mohl být GT3 killer .