dany píše:Lze to jednoduse diagnostikovat, ale takhle na dalku to rict nejde, osobne bych si tipnul, ze bud nefunguje spravne vaha vzduchu nebo lambda, ukazuje to na bohatou smes, coz muze v delsim horizontu vest i k zadreni motoru...
wojtiiik píše:dany píše:Lze to jednoduse diagnostikovat, ale takhle na dalku to rict nejde, osobne bych si tipnul, ze bud nefunguje spravne vaha vzduchu nebo lambda, ukazuje to na bohatou smes, coz muze v delsim horizontu vest i k zadreni motoru...
tak to si ma moc nepotesil :O no ja si mysim ze vaha vzduchu kedze lambdy su tam nove a neukazuje ich diagoza. no musim cim skor zohnat airbox a original hadice
dany píše:wojtiiik píše:dany píše:Lze to jednoduse diagnostikovat, ale takhle na dalku to rict nejde, osobne bych si tipnul, ze bud nefunguje spravne vaha vzduchu nebo lambda, ukazuje to na bohatou smes, coz muze v delsim horizontu vest i k zadreni motoru...
tak to si ma moc nepotesil :O no ja si mysim ze vaha vzduchu kedze lambdy su tam nove a neukazuje ich diagoza. no musim cim skor zohnat airbox a original hadice
Si nenapsal, ze tam je neorigo sani... AirBox neni nutny, ale je treba mit vahu vzduchu na spravnem misto, coz tady asi nebude a proto ten problem...
Jinak to vse se da naladit, staci FlashPro a muze se to naladit. Pak se nemusi nic menit...
wojtiiik píše:a nahodou nejaky airbox na 8g aj s privodom by sa nensiel? ten neni ani velky ani tazky
Zpět na Problémy, aneb jak na to
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 11 návštevníků