M@jkovo pucování - čištění Vašich strojů

Nové, bazarové, sportovní díly, auta na prodej a pod.

M@jkovo pucování - čištění Vašich strojů

Příspěvekod M@jk v stř 26. úno 2014 9:25:55

Zdravím,
během loňského roku se mi sešlo více nabídek na vyčištění aut, a to jak interiéru, tak exteriéru. A po posledním čištění Maxxiho CTR 8G v říjnu 2013 přišel nápad ze strany Danyho a Maxxiho, zda-li takovou službu nenabídnout i Vám. Tudíž dovolte mi nabídnout a představit Vám po dohodě s Danym malý program:

M@jkova pucování

Nejlepší reklama je doporučení, tudíž pokud byste měli zájem o reference, dovolím si odkázat z Vašeho a i našeho klubu na uživatele, kolegy a kamarády: Maxxiho - Civic Type R SuperCharged, Kondika - Mercedes-Benz S420SE, Doktora - Accord 7G, Civic 7G, Petjua - Prelude 5G Vti, Tinu - Acura Integra GS-R - Turbo, 83427a - Accord 5G, Wheelmana - Accord Type R, Jenyxe - Civic 6G, Luboshe - Golf TDi GT, Bohyhonda2012e - Civic 6G a třeba z Kladna Petra Šenkýře - záchrana Civic Type R 7G či Tomáše Lisky s Klobuků - Volvo XC70 ...

Fotogalerie najdete na následujícím odkazu: https://plus.google.com/photos/11367468 ... nerid=gplp

Nejsem žádná firma, profesionální provozovatel detailingu. Dělám to proto, že mne to hlavně baví, vidět ten výsledek a spokojeného majitele, že to občas nese nějaké korunky (což se s 2 dětmi hodí). Vše dělám ručně, takže prosím nečekejte výsledky, jako z různých detailingových videí, kde strojově pečují o auto kosmetikou a chemií vyšší až nejvyšší třídy, která je mimo moje možnosti. Rozhodně si však myslím, že nebudete zklamáni. Snažím se dělat co nejpoctivěji, tudíž na mne, prosím, nespěchejte. Sám nespěchám, čas si na to udělám. Prostě si rád vydělané peníze zasloužím.

Moje motto: >> Buďto to udělám pořádně, anebo vůbec <<

Přehled čištění:
1) Základní: ruční umytí celého auta včetně kol, vysušení, vysání a vytření interiéru včetně oken
- odhadem na cca 2-3hodiny 1 auto
2) Optimální: ruční umytí celého auta včetně kol, vysušení, vysání a vyčištění interiéru včetně oken, konzervace voskem
- odhadem na cca 4-5hodin 1 auto
3) Kompletní: ruční umytí celého auta včetně kol, vysušení, vysání a vyčištění interiéru včetně oken, ošetření CLAYem celé karoserie-odstranění náletové rzi, téru a dalších nečistot, které běžným mytím nedosáhnete, konzervace voskem
- většinou to je na celý den 9-12h

Nabídka pro členy TypeR.cz
1) Základní: 499,- - běžně 649,-
2) Optimální: 1.199,- - běžně 1.499,-
3) Kompletní: 1.999,- - běžně 2.499,-

Čištění jsme domluvili u Danyho ve Slaném. Kam své miláčky vozíte na úpravy a na servis. A aby to bylo pro Vás zajímavé, máme pro Vás ještě jednu nabídku:

Když se u:
- Základního čistění sejdou 3 auta
- Optimálního 2 auta
nebudete platit náklady na dopravu!

- Kompletního čištění v ceně!

Doprava (bydlím v Praze) Praha->Slaný->Praha:
Jednotná: 199,- - běžně 260,-

Pokud bude chtít někdo individuální domluvu - není problém.

Používám výrobky značek: TurtleWax+Sonax - vosky, AmWay - leštěnka, TurtleWax+Sonax+Amway - brusné pasty na lak a na kovy , AmWay+Comna - autošampony s voskem, Waxoyl+3M CLAY, Carlson+Coyote+TurtleWax+AmWay - na čištění interiéru. Na vše používám výhradně mikrovláknové materiály různých značek. Například rukavice, utěrky a hadry, a to jak na mytí, sušení, nanášení vosku či rozlešťování, na kola používám též detailingový kartáč a mikrovláknovou rukavici.

Ceny jsou za práci včetně materiálu samozřejmě - to je přidaná hodnota, že když nemáte žádnou chemii a kosmetiku a já ji disponuji, není problém. Pokud nebudete chtít použít nějaký můj prostředek či naopak budete chtít použít svůj specifický prostředek, tak buď mi jej dodáte či se domluvíme, zda-li ho já neumím sehnat za rozumnější peníze než MOC v krámu (s tím nemám problém) ... atd.
Nic není problém. Vše je o domluvě.

Pokud se chcete na cokoliv zeptat, není problém.

Kontakty:
TEL: +420 777 105 233
SZ zde na foru
WhatsApp
Naposledy upravil M@jk dne pát 28. úno 2014 8:51:12, celkově upraveno 2
© in nomine HONDA et VTEC filli et RED LINE sancti Amen
© in nomine HONDA et STARÁ JEBKA filli et ŠEŠEN sancti Amen
M@jk

Re: M@jkovo pucování - čištění Vašich strojů

Příspěvekod LK7R v stř 26. úno 2014 10:52:29

Ahoj, co tepování? CTR by potřebovalo vytepovat interiér jak prase drbání...
Honda CTR 7g K20A, TODA, KPRO, INVIDIA, ITG, 200+ HP http://www.honda-club.cz/forum/garage.php?mode=view_vehicle&CID=37
Honda S2000 AP2
LK7R

Příspěvekod M@jk v stř 26. úno 2014 10:59:10

LK7R píše:Ahoj, co tepování? CTR by potřebovalo vytepovat interiér jak prase drbání...

Ahoj Dane,
tak určitě.

Tepovač sice nemám, ale umím/dělám mokré rozuměj pěnové tepování (tudíž pěnovým čističem) s použitím houby/kartáčku s jemnými silonovými vlákny a následným vyluxováním ...

Tepovač jsem ještě nesehnal. Jak jsem psal, nejsem profi-firma. Ale tak můžeme si vypomoci, že ano.

;)
M@jk

Příspěvekod jarka v stř 26. úno 2014 20:27:00

Super, až budu u Dana s autem tak se objednám (jen jestli v tom interiéru bude ještě co čistit :D).
jarka

Příspěvekod rotker v čtv 27. úno 2014 9:46:05

Ty nepotřebuješ ani tepovač, u tebe stačí interiér vzít jen vapkou :lol:
rotker

Příspěvekod LK7R v čtv 27. úno 2014 9:49:16

rotker píše:Ty nepotřebuješ ani tepovač, u tebe stačí interiér vzít jen vapkou :lol:

Neblázni, vždyť by protrhnul ty ztenčený plechy co celou zimu doma na koleni šmirgloval :lol:
Honda CTR 7g K20A, TODA, KPRO, INVIDIA, ITG, 200+ HP http://www.honda-club.cz/forum/garage.php?mode=view_vehicle&CID=37
Honda S2000 AP2
LK7R

Příspěvekod M@jk v čtv 27. úno 2014 10:55:21

jarka píše:Super, až budu u Dana s autem tak se objednám (jen jestli v tom interiéru bude ještě co čistit :D).

Ola Jarko,
tak Tě rád poznám a děkuji za projevený zájem. O co by si měl zájem?

Většinou mám čas o víkendu nebo když mám ranní směny. To jsem schopen k Danymu dojet i kolem 15h a pak domů, ale jak říkám, vše závisí na domluvě.

Jinak kluci, jako můžeme zkusit nabídku wapkování interiéru, jen nevím, jaký ohlas by to sklidilo?!
:D :lol:
M@jk

Příspěvekod jarka v čtv 27. úno 2014 18:10:27

M@jk: asi něco kolem optimální varianty (pak se domluvíme) - auto k Danovi předběžně povezu v týdnu od 17.3. Ale vrstvu vosku jen malou, aby to moc nevážilo :D (těch dvou rozumbradů s wapkou si nevšímej - vůbec tomu nerozumí :D ).
jarka

Příspěvekod rotker v čtv 27. úno 2014 20:01:27

M@jku: tu wapku pochopíš, až uvidíš jarkův interiér...tedy alespoň to co z něj zbylo :lol:
rotker

Příspěvekod maxxi v čtv 27. úno 2014 22:17:20

zdar

M@jkovo pucování můžu všem doporučit před zimou jsem od něj nechal pucovat a vše super dokonce jsem ho po 12ti hodinách prosil až se na to už vysere... je to blázen dát mu do ruky smirkové plátno místo houbičky tak to má Jarka o 50kg lehčí ;)
maxxi

Další

Zpět na Nabídka, poptávka...