Nástřel akcí 2013 - co ???

Plánované a uskutečněné akce

Re: Nástřel akcí 2013 - co ???

Příspěvekod Marco20VT v pon 08. říj 2012 20:54:09

Nazdárek přátelé, chtěl bych se s Vámi podělit o zážitky z tohoto víkendu. Tím byl Carbonia Cup v Mostě.
Den před závodem probíhala technická přejímka vozidel, kde jse kolem 21.00 zjistil že je něco špatně, jelikož nešel zařadit žádný rychlostní stupeň. Po telefonických pokynech od Danyho jak řídit beze spojky jde dokulhal do Slaného, kde Petras během cca 6-ti hodin udělal komplení rozborku - zborku, přičemž vyměnil vadnou lamelu. Zde poděkování Danymu. Za prvé že vůbec lamelu měl a dodal, a za druhé že většinu noci byl náš "přítel na telefonu". Zhruba ve 4.00 ráno Petras dokončil výměnu spojky a odkulhad do postele. Já po krásně probděné noci jel rovnou do Mostu na raní technickou přejímku. Tam jsem prošel, a když za ohromného deště jsem si uvědomil že na trať se studenýma Falkenama nemá cenu ani lézt, jsem se zamknul v autě a zkusil spát. Bohužel za řvu neůnavných osmiválců to nešlo. Když už se blížil poslední třetí trénink skupiny a já začal myslet na driftující jízdu okruhem, dorazil Maxxi a Petras vyzbrojeni mokrýma R1R od Danyho. Následovala rychlá montáž a hurá do mokra, na němž jsem v životě nejel. V tréninku kompletní skupiny B 24 aut bez rozdílu výkonu jsem měl druhý nejlepší čas. Převálcoval mne jenom jiný typeR, s pravděpodobně 100 krát lepším řidičem než jsem já. Nastala dobrá nálada, jelikož jsme si uvědomily ža na mokru proti 500+ koňovým mastodontům mám šanci. Když začala kvalifikace, okruh stále vypadal mokrý a tak jsme se rozhodly ponechat R1R. Chyba - okruh byl suchý. Za prvé jsem za těch 20 min oddělal gumy, a za druhé mostadonti létaly kole mne, jako kdybych byl KRÁŤA a chladil převodovku. Ale já mezitím jel naplno. Všechny kvalifikační kola byly lepší než můj dosavadní rekord. No nic, přezuly jsme Falkeny a doufaly že dojedu alespoň někde tal v půlce roštu jako jsem byl na startu. Bohužel, po letmém startu se pravděpodobně jednomu závodníkovy adrenalinem a vzrušením postavilo co nemělo a místo klidného nájezdu do první zatáčky mne sestřelil jako lovnou zvěř. Celkově dobrý pocit opravdového závodu vystřídalo zklamání a beznaděj. Samozdřejmě že s možností nějakého toho škrábance jsem počítal, s rizikem jsem do toho šel, ale že mě sestřelí neandrtálec v pojizdé šunce mne nenapadlo. Přes veliké zklamání jsem ale rozhodnu po opravě příští rok pokračovat. Milion volných jízd se jednomu dni jako byl tento nevyrovná.
Na závěr ještě jednou VELIKÉ poděkováni Petrasovi za romantický večer ve dvou při výměně lamely a na závodech za technické rady a výměnu kol, Maxximu za celkovou podporu jako vždy, a Danymu nejen za lamelu a mokré gumy, ale za celkovou pomoc a rady. To se nedá rozepsat. Prostě díky Danymu za top že je "DANY".

příkládám video ze závodu.
typeRům zdar. Marco

https://www.youtube.com/watch?v=_gLpjN9 ... ata_player
Marco20VT

Příspěvekod dany v pon 08. říj 2012 22:07:38

Nejdříve díky za pochvalu, ale kvůli tomu se to nedělá, ačkoli s tou experimentální vývojovou lamelou jsem se loučil nerad, musím udělat další :D

Tady našel Kaufi video i zvenku ... http://www.youtube.com/watch?v=SqE3Ezdfxpc

Co se týká toho incidentu, pročetl jsem všechny propozice, pravidla, prohlášení a zjistil jsem, že škoda je samozřejmě vymahatelná, takže teď se pokusíme spojit s tím "kamikaze" a buď se dohodneme na mimosoudním vyrovnání, nebo to prostě půjde přímo soudní cestou.
Je třeba si uvědomit, že auto je zbraň a i na závodech je třeba jezdit "hlavou"... Škodu na autě vidím tak na 80tis :(

Na Carbonii to nebyl první letošní zásek :( ... http://www.youtube.com/watch?v=kLzdMofafME
dany
Administrátor

Příspěvekod Pepa 2,7 RS v úte 09. říj 2012 11:47:13

Uf, tak to je mazec a totální smůla... Přeju minimalizaci škod a ať se vše podaří vymoci...

Jinak podle těch aut, která do závodu najížděla, si "vybral" ještě relativně přijatelný cíl... narvat to do nějakého toho turba, gt-rka apod. => měl by na hodně dlouho vyděláno...

sestřelil tam ještě někoho? podle toho krátkého záběru se mi zdálo, že se tam připletl i ten mustang?
Pepa 2,7 RS

Příspěvekod dany v úte 09. říj 2012 12:05:19

Ano, vybral si "dobře" mohlo to být horší, nicméně pro nás to je smůla, stačilo tak půl metru a minul Míru a proletěl do něčeho "zajímavějšího"...

Ten Mustang dostal smyk a zaparkoval čumákem kousek o Míry, ale odnesl to jen Míra a podle toho bohužel také to auto vypadá :(
dany
Administrátor

Příspěvekod LK7R v úte 09. říj 2012 14:58:38

Když to tak vidím, co tam je za střelce tak nevím nevím jestli se přihlásit ... :|
Honda CTR 7g K20A, TODA, KPRO, INVIDIA, ITG, 200+ HP http://www.honda-club.cz/forum/garage.php?mode=view_vehicle&CID=37
Honda S2000 AP2
LK7R

Příspěvekod maxxi v úte 09. říj 2012 21:28:04

prostě shit happens!
maxxi

Předchozí

Zpět na Akce