Rally Show Hradec Králové 17.9.2011

Plánované a uskutečněné akce

Re: Rally Show Hradec Králové 17.9.2011

Příspěvekod dany v ned 18. zář 2011 19:41:36

Ozzy píše:Z hlediska bezpečnosti chápu ty betonové panely ale z mého pohledu je to opravdu pro "srdcaře" hlavně ty za startem viz. ten rozbitý zadek u té Imprezy z tou maďarskou SPZ, a to mi zatrnulo jak na tom samém místě ten červený myšák šel málem na boudu -naštěstí měl trochu místa to postavit zpět na všechny čtyři.

Tyhle problémy ale vznikly pouze pro to, že to byla šou a jezdci se snažili bavit divaky smyky. Na čas jsou takové smyky rozhodně ztrátou. Pokud by se jezdilo na čas, zrovna tady by se vůbec nic nestalo a panely jsou nutné pro uchránění ostatních... To Subo bylo pouze o kousek delší, on šel na ručku prostě pouze a skluz neodhadnul. Osobně jsem to jel asi 2x EVEm bokem přes ručku a je to naprosto v pohodě, to mi věř...

Ozzy píše:Dany dotaz ty panely na tom vracáku jste měli kvůli bezpečnosti dost "zavřené do vozovky" nebo byl záměr zamezit výjezdům do trávy a prachu na krajnici ?

Je třeba se smířit s tím, že duální dráha je prostě pro profíky, nebo pro Ty, co si na to prostě troufnou, takže trať je záměrně na vnitřním okruhu úzská a těžká, aby zde auta musela jezdit o něco pomaleji a betony byly dány k trati schválně na šířku, aby se tam ani jezdit nedalo, není totiž možné nechat tahat čtyřkolky bordel na trať.

Ozzy píše:Taky možné doporučení na ty skoky v obráceném Gardu bych asi taky sebral ty pneumatiky z vnitřku té první zatáčky a vyrovnal bych jich spoustu po celém vnějšku té první zatáčky hlavně před ty dva stromy ,protože jak jsem si stačil všimnout v rámci paralelního závodu veteránů ten maník s tou 130cítkou ulomil po skoku zavěšení vpředu napravo a nebýt toho svodidla tak myslím že by vycestoval po tečně mezi přihlížející.

Tady platí zase to, co jsem psal výše, je to pro profíky a pokud bychom nechali jezdit auta vnitřkem, bylo by na trati za chvíli mnoho kamenů a nepořádku, což by bylo pravděpodobně ještě nebezpečnější...

Trať se o něco rozšíří, jakmile pronájem tratě vydělá na obrubníky, ty potom po instalaci umožní v zatáčkách jezdit o něco více vnitřkem, ale protože je kraj tratě zhutněn a připraven na instalaci obrubníků, není pro nás teď žádoucí, aby se ta trať ničila, proto byly i na vnitřku zatáček gumy...
dany
Administrátor

Příspěvekod Well v ned 18. zář 2011 21:32:37

Akce neměla chybu. Krásný auta, krásný počasí, super organizace, slušný občerstvení ( i když ještě jeden stánek s pitím někde u stratu by se uživil) a hlavně moc pěkný hostesky :D . Jestli při volných jízdách bude méně betonových zátarasů, tak to bude jedině dobře. Byla to fajn sobota a ještě jednou děkuji za vstupenky.
Mazda MX-5 1,6
Well

Příspěvekod dany v ned 18. zář 2011 21:56:43

Well píše:Akce neměla chybu. Krásný auta, krásný počasí, super organizace, slušný občerstvení ( i když ještě jeden stánek s pitím někde u stratu by se uživil) a hlavně moc pěkný hostesky :D . Jestli při volných jízdách bude méně betonových zátarasů, tak to bude jedině dobře. Byla to fajn sobota a ještě jednou děkuji za vstupenky.

Už jsem to psal, betonové zátarasy jsou na svých místech a nebude se s nimi hýbat, měnit se budou pouze ty zátarasy z gum...
dany
Administrátor

Příspěvekod dany v pát 23. zář 2011 16:55:28

Téměř oficiální video, asi se už nezmění... http://www.youtube.com/watch?v=86wXLHbLwmA
dany
Administrátor

Předchozí

Zpět na Akce