Koukal jsem na to a přijde mi to v pořádku, opravdu jede o půl minuty rychleji kolo než já, podle kouksů, co jsem porovnával, mi to někdy přišlo opravdu už divné, ale zase za celé kolo nepotkal jediné auto, které by ho zpomalilo
, takže si myslím, že to možné je...
Navíc mi psal Willy, že Ti mám napsat toto:
"Možné to je, jedná se o novou edici, zvýšili tomu plnící tlak na turbu, má to teď 265PS, větší krouťák, ale hlavně 19" kola a k tomu podvozek... Koukám, že si to auto nechá líbit hodně, krásně se to nechá házet do zatáček a ten pilot to tam evidentně zná i po slepu
"
Já jen dodám, že to nemusí být navíc série a může to mít něco málo výkonu navíc...
Když jsem to porovnával, tak on opravdu na rovince o moc rychlejší není (řekněme, že na rovinkách mi dá za celé kolo tak 5-10s, což reálné je), nejvíc tam ale udělal ten čistý průjezd rychlými úseky, kde ho nikdo nebrzdil, tam třeba na jednom kilometru to udělá 5s, co mě brzdí nějaké auto a já nemůžu jet naplno... A ve dvou úsecích oproti mě neubírá a jede rychleji...
Takže myslím, že to je pravda a můžu mu tak maximálně blahopřát... Nicméně alespoň vidím, že bez provozu a troše štěstí letos to BTG pod osm minut dám
...