Mám na prodej Hondu Civic TypeR FN2.
rok výroby: 09/2007 dle VIN v TP je registrace v roce 2008 (koupeno v ČR, do provozu 03/2008, 1. majitel)
barva: červená R81P
najeto: 106tis. km (převážně na dlouhých trasách)
výbava: "Plus" + doplňky (navigace, Bluetooh HF a pod.)
Auto bylo opřené levým kolem a levým blatníkem svodidla, žádná další část karoserie nebyla zasažena. Odneslo to rameno, držák ramene, nárazník, spoiler, světlo, mlhovka, blatník lehce (až kupodivu) jen malinko promáčklý...
Auto je v laku, blatník vyklepnutý, nové světlo a přední nárazník se spoilerem (všechno nové origo Honda, žádné náhrady). Lakovat se bude kapota a oba blatníky, aby to bylo hezké vzhledem k novému přednímu spojleru a nárazníku, nakonec to nebyl žádný velký problém, žádný z nosných prvků nebyl poškozen... Přesto bylo auto pro jistotu zkotrolováno na rovnací stolici, aby bylo zajištěno, že čep levého kola je stoprocentně na správném místě a auto opravdu rovné...
Všechny věci použité jsou originál Honda. Mám kompletní fotodokumentaci...
Motor prohlédnutý, rozebraný, změřená i ovalita (nulová na hranici měřitelnosti), zkontrolovaná ložiska (minimální opotřebení) pro jistotu nové krajní ložiska na klice a nové ojniční ložska na druhém a třetím válci, zkontrolovaná hlava motoru (bez opotřebení a bez problémů), pro jistotu dána nová gufera ventilů, byl tam lehounkatý prosak oleje, nová olejová náplň Castrol TWS Edge 10W60.
Převodovka kompletně zrevidovaná a zrepasovaná, všechny věci co na převodovce K20 trpí jsou vyměněné (nový synchron 1-2 a 3-4, nové kolečka 2,3,4 a vidlička řazení 3-4). Nová olejová náplň (originál Honda MTF)
Nový spojkový kit, organická lamela Exedy stage1 s přítlačným kotoučem a sice starší, ale jen lehce jetý setrvačník origo z FN2 (měl najeto asi 20tis na motoru, co jsem koupil, velice zachovalý)
Největší výhody:
... auto je v bezvadném stavu se zárukou ode mě na skryté vady
... nový majitel bude v TP jako druhý majitel
... vzhledem k preventivní rozebírce, je to myslím velice dobrá koupě, těžko koupíte jeté CTR8G v takovém stavu i když bude mít najeto méně kilometrů, ale já to přetáčet nebudu
... cena za auto v kompletně hotovém a sériovém stavu je 336tis. kč (s možností odečtu DPH, tedy pokud to někdo vezme na firmu, je cena 280tis bez DPH)