Marfi píše:Velké díky Danymu a Martinovi bylo to fantastické jsem fakt nadšenej.Díky moc
A devítka jede bokem kdy se chce jí a ne Marfimu
A protože se devítce moc nechtělo, tak nejela
Abych navíc potěšil absolventy, tak jak jsem již napsal, TypeR racing days, co budeme pořádat několikrát do roka, bude asi jediná akce, kdy bude možnost se na nově vzniklém okruhu v Hradci Králové vyzkoušet i jízdu přes most či paralelní závody pro lidi mimo závodní prostředí. Za normálních okolností nebude most pro veřejnost otevřen díky vyšší náročnosti pro řidiče a tím i potenciálně vyšší pravděpodobnosti havárie... Já jsem se rozhodl, že lidé co absolvují tento kurz, mají přeci jen o něco lepší reakce a chování v krizové situaci (hlavně jsem je již viděl i řídit) a tudíž si mohu dovolit nést zodpovědnost za to, že je na most pustím... Nevím, jestli to je zpráva dobrá nebo špatná, ale pokud tedy budete mít chuť budete si moc vyzkoušet celý okruh i s adrenalinem, kdy jedete "naslepo" do kopce...
Samozřejmě to platí i pro lidi, co s námi jezdí na akce a tudíž jejich řidičské umění je v obci TypeR.cz obecně známé, tyto lidi nutit do jízdy na polygonu nabudu, i když i pro ně to určitě přínosné je...