Takže z naší strany to beru jako velice podařenou akci. Všem Vám chci poděkovat, byl to super večer, ačkoli jsem nečekal, že se to protáhne na 4 hodiny, byl to příjemně strávený čas...
Doufám, že teorie nebyla pro Vás tak nezáživná, jak jste si původně mysleli...
Je mi naprosto jasné, co se lidem honí hlavou, když se bavíme o školení teorie :vytlem:
Docela nás s Martinem zajímá Váš názor, jak se Vám líbilo podání, jak se Vám líbil obsah, jestli jste se dozvěděli co jste chtěli, a celkem jestli Vás to zklamalo, uspokojilo nebo třeba snad nadchlo
... Prostě jestli to byl správně investovaný čas...
Díky Dan a Martin
Jinak jsem upravil časový plán v úvodním příspěvku. Teď už to časově sedí...
Jediná změna je, že nepojedeme po vedlejších silnicích do Bratislavy, ale koupíme slovenskou dálniční známku a pojedeme po dálnici, v Rakousku pak již jen po vedlejších...
Týdení dálniční známka na Slovensko stojí 7Eur na auto, pokud nebudete mít Eura, tak není problém, vyměním Vám je, budu mít u sebe dost...
V Břeclavi na benzínce vyberu peníze (mějte tedy připraveno buď 7Eur nebo 180kč) a než Vy ostatní natankujete, vydám se na hranice koupit známky hromadně, jinak bychom pak zase ztráceli hodně času.
Co se týká cesty, pojedeme podle předpisů...
... Dálnice stálou rychlostí 130km/h GPS
... V koloně pojedeme ve stálém pořadí, žádné předjíždění a závodění (první pojedu já a poslední asi Padam)
... Kdo nás dojede, nebo se k nám po cestě připojí, zařadí se těsně před Padama na předposlední místo
... Nikdo nebude zbytečně tůrovat motor (hlavně Bratislavský tunel) ať nejsme nápadní, jinak si na nás Slovenští i Rakouští plicisti můžou lehce smlsnout, přeci jen nějaké ty nedostatky na autech by asi našli, stačí jen, že nás pojede taková kolona, už to se nedá přehlédnout
... Po Rakousku už pojedeme do 100km/h
... Pro jízdu ve skupině platí jednoduché pravidlo, každý si hlídá vozidlo za sebou (proto nebudeme měnit pořadí) pokud se mu vozidlo jedoucí za ním ztratí, automaticky sníží rychlost, tím se nikdo neztratí. Hlavně je tento postup důležitý pak v Rakousku, kde budeme 3x odbočovat. Odbočím tedy a hned za tou odbočkou zpomalím, abych měl jistotu, že mě auto za mnou vidí...
Pro urychlení organizace v Pachfurthu, bych potřeboval vědět, co si dáte k obědu a také samozřejmě jestli pojedete v autě sami nebo ve dvou, řešit toto v Pachfurthu je opravdu časově náročné...
Můžete si vybrat následující:
Polévka:
P1 ... Vývar s fritátovými nudlemi
P2 ... Vývar s krupicovými knedlíčky
P3 ... Vývar s játrovými knedlíčky
P4 ... Krémová česneková
Hlavní jídlo:
H1 ... Vepřový vídeňský řízek s hranolkami
H2 ... Vepřový vídeňský řízek s bramborovým salátem
H3 ... Krůtí špíz s hranolkami
H4 ... Krůtí špíz s bramborovým salátem
H5 ... Krůtí vídeňský řízek s hranolkami
H6 ... Krůtí vídeňský řízek s bramborovým salátem
H7 ... Přírodní krůtí řízek s rýží
H8 ... Grilovaný krůtí steak s opečeným bramborem
H9 ... Krůtí kousky na zeleninovém salátu
H0 ... Kuřecí nugetky na zeleninovém salátu
(jen chci upozornit, že rakouský bramborový salát je trošku jiný než náš, nemá tolik majonézy a je takový víc „zeleninový“, nicméně je výborný a vřele doporučuji, sám si ho dávám)
V ceně oběda je jedno pití, pokud někdo bude chtít víc, není problém si ho doplatit…
Posílejte mi tedy SZ s počtem lidí na oběd a výběrem z jídelního lístku… (např. Petr – dva lidi – P1, H2 a P3, H1)
Pak si to ještě prosím zase v úvodním příspěvku zkontrolujte, jestli jsem to opsal správně, budu to aktualizovat zase v seznamu…