První letošní testování...

Plánované a uskutečněné akce

Re: První letošní testování...

Příspěvekod Pepa 2,7 RS v pon 28. úno 2011 0:18:10

Já vím protekčáku :D :D :D

;)
Ovšem jinak upřímně doufám, že na trati budu jezdit s ostatníma hondařema, neboť mám takové tušení, že v jiné skupince bych mohl lehce narušovat plynulost provozu... :D
Pepa 2,7 RS

Příspěvekod TypeR v pon 28. úno 2011 9:05:17

Ja to nemyslel nejak spatne :D jen, ze mas ted stesti a jsi u zdroje...
Take jsem zvedav na to rozdeleni aby to bylo v pohode, ale to doladime na miste...
Urcite to bude dobra akce, ostatne jako vzdy.

Sent from my HTC DesireZ using Tapatalk
Lukyn
TypeR

Příspěvekod Pepa 2,7 RS v pon 21. bře 2011 16:03:38

Tak včerejší testování v Bělé bylo vynikající.

Účastnilo se 2x Evo, 3x STI, renovovaná Škoda 130 RS (její premiéra), stará rallyová corsa, peugeot 309 (sprintový speciál) a já s ctr-kem... Většina hondařů odpadla, jelikož bohužel ještě neměli hotová auta... Pokud někdo jet mohl a nejel, pak udělal chybu, protože počasí nakonec naprosto skvělé, oproti předpovědím z půlky týdne přímo božské... K tomu přijel kámoš s obytnou dodávkou, vytáhl gril, udělal nám klobásy, kafíčka, rozdal red bully, nealko pivko, úplná idylka... 8-) Navíc přímo na místě dva mechanici, kteří ještě stihli jezdit na pumpu pro benzín do kanystrů, no neber to...

Minulý týden jsem auto hodil zpět do letního režimu (semislicky, velký brzdy, agresivnější geometrie) a po zimním ježdění to byla fantazie, přišel jsem si hrozně rychlej... Samozřejmě jen do chvíle, než jsem se projel v evu... :D Každopádně po včerejšku se těším na Ring zase o něco víc... :)

Btw. - svezl mě chlapík tou corsou (cca 740 kg) a musím říci, že váha je zkrátka klíčová. Fantasticky to zatáčelo, žádné setrvačnosti, hodně pozdě na brzdy - paráda. Hodně srandy za hodně málo peněz...

Ještě později zkusím přidat nějaké fotky...
Pepa 2,7 RS

Předchozí

Zpět na Akce