Zemi píše:Nechci rozpoutavat nejakou horlivou diskuzi, ale jsem tu jedinej kdo je zastance rceni ze do motoru patri jen olej?
Tak to nerozpoutávej
Nicméně já jsem přesvědčen, že zrovna v motoru a převodovce mi ten Pro-tec docela pomohl... Používám ho tak 4 roky (od doby co vylezl NanoProtect tak nevím přesně) nicméně jsem zatím měl prokazatelně nejmenší ovalitu na válcích po 140tis. najetých km ze všech rozebíraných aut, celou dobu jezdím Castrol 10W60, tedy hustý a jak třeba Miller Oil tvrdí, nevhodný pro takto otáčkové motory a staré složení...
Takže mu to minimálně neublížilo... Jestli poznám rozdíl, to polemizovat nechci, protože nepoznám, ale na druhou stranu v převodovce to poznám docela dost, je to hodně znát, jak ta převodovka řadí už za studena a navíc podle dvou rozebírek převodovky po aplikaci Pro-Tecu zase musím konstatovat, že mu to minimálně neublížilo... Myslím, že hlavně pro převodovky s LSD to není vůbec špatné...
Je to tedy jen moje zkušenost a ptám se, jestli se někdo chce přidat... Nic víc, myslím, že úplně pomalu s autem nejezdím a málo kdo s ním zachází tak jako já, tak proč to na druhou stranu nezkusit?