Tak mám první informace o fungování Nordschleife v roce 2011, nicméně nic moc pozitivního
... Mezi jedinou pozitivní věc můžu zařadit skutečnost, že budou konečně povolené onboard kamery veřejně, nicméně, mám takový špatný pocit, že si ji budete muset oficiálně pronajmout od providera NS, ale to už by se asi dalo nějak obejít, každopádně už to prostě nebudou asi tak brutálně hlídat...
... Mezi negativní věci patří nová cenová politka, není to nic hrozného, ale přeci jen
◦1 lap: € 24,00
◦4 laps: € 89,00 (19.75 za kolo), incl. € 10,00 food/drinks voucher for the Eifeldorf Grüne Hölle*, 1 ring°werk ticket
◦15 laps: € 310,00 (19.33 za kolo), incl. € 20,00 food/drinks voucher for the Eifeldorf Grüne Hölle*, 1 ring°werk ticket
◦25 laps: € 470,00 (17.60 za kolo), incl. € 30,00 food/drinks voucher for the Eifeldorf Grüne Hölle*, 1 ring°werk ticket
◦Season ticket: € 1.350,00, incl. € 100,00 food/drinks voucher for the Eifeldorf Grüne Hölle*, 2 ring°werk ticket
... Je vidět, že se vyplatí buď nákup 4 kol ( zmizelo naše oblíbené předplatné osmi kol
) nebo pak až 25 kol
... Aby se vyplatila celoroční permice, musel by člověk za rok dát minimálně 75 kol, což je na naše tři návštěvy dost a osobně tedy uvažuji nad nákupem 25 kol a pak se uvidí, pokud vše půjde dobře, třeba koupím ještě jednou 25 kol
... Jedině mě napadá nákup permice pro dva lidi, je to sice složitější na výměnu, ale dalo by se to asi nějak vymyslet
... ještě tak přemýšlím, co to je vlastně ring°werk ticket ?
našel jsem toto:
http://www.nuerburgring.de/de/angebote/ ... gwerk.html