Pokud má někdo stejné brzdy jako CTR7G nebo CTR8G, tak se nemusí bát
, protože u nás se vždycky najde pár bláznů (našlo by se i výstižnější slovo). kteří sebou táhnou nářadní a základní náhradní věci, mezi které při cestě na okruh destičky bezesporu patří. Myslet si, že na jedněch destičkách odjedu půl sezóny a 4hod na okruhu, je trošku naivní
Důležité je, že jsme to všechno nakonec zvládli a že se nikomu nic nestalo. Výlet do kačera berme jako varování a výchovný prostředek
Mě se líbila ta atmosféra a myslím si, že lidi, kteří se tam sešli, byli všichni v pohodě. Tak to má být.
Mám už jen další vývojový prvek pro příště a to, že se sejdeme o hodinu dříve, abychom si mohli pokecat a po skončení akce skočíme všichni na jídlo, tak jak to navrhoval LK7R. Bohužel tentokrát jsem nemohl, kvůli povinostem, ale příště to prostě zahrneme do itineráře. Na příští jízdy mám dohodnuté dva (snad vyjde alespoň jeden
) závodní CTR7G, jeden rallyový pro třídu A7 a druhý okruhový pro třídu E2000. Ten rallyový s námi pojede i na tu rallyovou vložku, takže bude možnost okusit horké místo spolujezdce...