Jízdy na okruhu v Mostě 23.6.

Plánované a uskutečněné akce

Re: Jízdy na okruhu v Mostě 23.6.

Příspěvekod dany v úte 01. čer 2010 19:08:52

Mám zásadní problém. Hodně jsem o tom přemýšlel, ty čtyři místa jsou na pevno obsazené, tyhle musím rezervovat. Sice se nemusím nikomu zodpovídat, ale ty další tři místa (kromě mě) mají lidi, kteří dělají pro klub něco víc, než jen, že se účastní akcí ... pomáhají s organizací a průběhem, takže doufám, že tohle všichni ostatní pochopí.

Napevno obsazené jsou čtyři místa:
1) Dany
2) Kaufi
3) MAN
4) Martin BMW Z4

Takže zbývají tři volná místa... Všichni následující připadají v úvahu:
Pepa 2.7RS, Well, Pipka, ESO, LK7R, Petr ChW, Tomikuss

Napadlo mě pět možností, jak to rozhodnout (pořadí je podle toho, jak se to líbí mě):
- Vydražit místa, kdo dá nejvíc, jede :lol: (to by mi alespoň snížilo náklady)
- Rozhodnu to já podle zásluh pro klub ;)
(to by jel Pepa 2.7RS, ESO, LK7R)
- Vzít pořadí podle toho, jak se na webu ozvali :(
(to by jel Pepa 2.7RS, Well, Pipka)
- Rozlosovat to ;)
- Rozhodnu to já podle utracených peněz v tomto roce :)
(to by jel Pepa 2.7RS, ESO, LK7R)

Potřebuji tedy znát Váš názor a případné řešení...
dany
Administrátor

Příspěvekod pipka v úte 01. čer 2010 19:36:37

Tak z mýho subjektivního a maximálně sobeckýho pohledu, mi přijdou přijatelný dvě varianty a to:
- kdo dá víc
- losování

Co se týká první varianty, dám 2000 Kč.

Jinak, když zkusíme pominout, že pro klub nic nedělám, tak mi stejně tahle varianta výběru přijde absolutně nejhorší ;) Někdo pak bude mít hnědý kolem krku a někdo jinej bude akorát naštvanej.
pipka

Příspěvekod dany v úte 01. čer 2010 19:49:35

Díky za názor, nicméně bez lidí, kteří mi pomáhají s organizací, podílejí se tvorbě a chodu stránek, to můžeme zavřít rovnou, to je zase druhá strana mince...

Třeba pohled ESA: Zařídil na NS ubytování (kde jsi nebyl, takže tě to samo nezajímá), dohodl grilování, několikrát do německa volal a za mezinárodní telefony si nic nevzal, je tedy spravedlivé, aby nejel???

A tak bych mohl pokračovat...

Proto asi bude nejspravedlivější buď losování nebo vydražení zbylých tří míst, ale počkám na názor ostatních...
dany
Administrátor

Příspěvekod pipka v úte 01. čer 2010 20:05:06

Jasný, vůbec nepopírám, že jsou tu lidi bez kterých to fungovat nebude. Pokud se ale kolem toho pomáhání bude lámat chleba kdo bude moct s klubem jezdit a kdo ne, pak se musím ptát ... co bych mohl dělat/udělat pro klub ? A co když už jsou zásadní "pomocné práce" vyčerpány, co pak ?

Nemyslím to vůbec zle, jen si snažím ujasnit, jak vlastně fungujeme.
pipka

Příspěvekod dany v úte 01. čer 2010 20:21:58

Můžeš vzít při ježdění mojí funkci mechanika :lol: té se vzdám docela rád...

Ano, asi by to vyřešili příspěvky a peníze, ale je zase spravedlivé, aby měli přednost lidi, kteří si můžou dovolit investovat víc peněz? Je mezi námi dost takových, kteří šetří na ojeté gumy...

Tak otázka peněz je pro mě také nesprávná, to nás tam za chvíli bude jezdit pět, ale je pravda, že mě to nebude nic stát... :twisted:

Jasně, takže opravdu pořád je asi nejpřijatelnější to vydražení nebo vylosování... Co na to ostatní???
dany
Administrátor

Příspěvekod LK7R v úte 01. čer 2010 23:18:04

V klidu, vzdam se sveho mista ve prospech kluku, jeste si zajezdim jindy. CTR asi nebude hotovo takze to neni mission critical. Takze me si skrtni Dany.
Honda CTR 7g K20A, TODA, KPRO, INVIDIA, ITG, 200+ HP http://www.honda-club.cz/forum/garage.php?mode=view_vehicle&CID=37
Honda S2000 AP2
LK7R

Příspěvekod Pepa 2,7 RS v úte 01. čer 2010 23:46:31

Nelehké téma... ;)

Naprosto chápu místa rezervovaná pro kluky, kteří udělají/organizují pro klub něco navíc... Např. okresky, které loni připravil Martin, byly pecka... Tady ta místa jsou jasná...

Co se týká zbylých míst, tak žádná z těch variant není samozřejmě optimální pro všechny... Chápu, že dražba by mohla být atraktivní a jako zpropadenej ekonom bych pro ní měl mít vlastně nejvíce pochopení ;) , ale upřímně říkám, že si nemyslím, že by to byla optímální cesta pro typer.cz...

Vše se zde totiž z mého pohledu odehrává na přátelské úrovni a abych třeba s Lokem licitoval, kdo z nás pojede, mi přijde trochu zbytečné... Přitom si myslím, že v tomto případě to opravdu není o tom, jestli dáme 1500 nebo 2000 - pokud bys tuhle akci od začátku nabázel za 2000, myslím, že i tak by se přihlásili ti samí lidé (tím nechci říci, že by to příště mělo být nutně za tu dvojku :lol: )...

Loko měl smůlu v tom, že se nemohl minulého Mostu účastnit, takže pokud by na to přišlo, klidně mu své místo přenechám nebo bych chápal, pokud bys ho býval rovnou dal mezi účástníky...

Jako dobrá možnost mi tedy přijde losovačka... Když jsme s chlapama něco potřebovali rozseknout, tak jsme vždycky dali střižbu a bylo hotovo... Není pak prostor pro to, aby se v tom někdo pitval a všichni výsledek v pohodě respektují...

Tak toť můj názor... ;)
Pepa 2,7 RS

Příspěvekod dany v stř 02. čer 2010 9:04:42

Ano, já to také nechci táhnout po ekonomické stránce a zvýhodnit někoho, protože "na to má". To se pak budeme chovat jako KSA, ale je pravda, že bych na tom něco třeba vydělal :lol:

Vlastně stačí, jak píše Pepa, že dám na podzim Most 4h za 4000,- místo 2500,- a budu v pohodě :)

Nedělám to kvůli penězům, takže zatím mě pořád vychází nejférovější ta losovačka...
I když z mého pohledu není dražba vůbec neatraktivní :twisted:

To Loko: Opravdu nebudeš mít auto? Jsou to ještě tři týdny... Definitivní rozhodnutí můžeme nechat na později. Losování se tak můžeš zúčastnit, pokud se na tebe dostane a auto nebude, můžeme to tvé místo pak nějak "přidělit" nebo "dolosovat"
dany
Administrátor

Příspěvekod Eso v stř 02. čer 2010 10:48:38

ja jsem na tom podobne jako loko...auto si mam tento tyden sice vyzvednout, ale musim najezdit 2000km, aby mi byla uznana pripadna reklamace a jelikoz jsem na tom s casem tak jak jsem, tak nevim jestli to vubec stihnu najezdit, nez tomu dam kopr v moste....i kdyz takovy vylet o vikendu na NS (byt jen na kukacku) a je tam razem 1500km :lol:
kazdopadne nechal bych to asi taky na tom losovani, je to asi opravdu nejlepsi zpusob, jak nenadelat zlou krev...ja jsem dite stesteny, takze jednoznacne davam hlas losovani a muzete si dalsi volne misto vyskrtnout :lol: :lol:
NS pacient
Eso

Příspěvekod pipka v stř 02. čer 2010 11:17:18

Jasný, jsem taky pro losování.

Je sranda, že před pár dny jsme řešili neúčast a rušení výletů na okruhy, a přitom do Mostu stojí vždycky fronta :)
pipka

PředchozíDalší

Zpět na Akce