Stalo se to, co jsem předpokládal. Vzhledem k tomu, že není o akce ježdění na okruhu zájem, se s konečnou platností včera rozhodlo, že příští rok akce nebudou...
Jednání bylo docela husté, ale bohužel se tomu nemůžeme divit. Já sice chápu, že každý má teď finanční starosti, ale přesto jsem nečekal, že ani slováci, kteří neustále volají po jízdách na slovakiaringu nakonec dorazí v tak bídném počtu. Na prvních prvních dvou akcích pořadatel prodělal přes 10tis. EUR, takže se mu nelze divit...
Pokud nebude ani na následujícím ježdění na slovakiaringu dostatek lidí a akce nebude alespoň na nule, prodá se dokonce i termín v Brně, o něž je zájem je strany Rakušáků...
Co to znamená pro nás?
- Letos budou v nejlepším případě ty čtyři plánované akce, ale je dost možné, že jen dvě... (o Brno a Salzburg ring mají zájem Rakušané, takže se jedná o přenechání za náklady, není se čemu divit, proč to pořádat a ještě na tom tratit ???
)
- Piešťany jsou každopádně letos jedny a hlavně úplně naposled. Pravděpodobně se na ně ještě zvedne i cena, aby se nějak pokryla vzniklá ztráta z ostatních akcí
- Příští rok na hromadné organizování akcí také kašlu a budeme mít jen malé klubové akce, pro cca 10 lidí s tím, že přednost budou mít samozřejmě skalní účastníci... Dost jsem schytal kritiku i já...