Na termín 9.4. (pátek) a 10.4. (sobota) máme zaplacenou letištní plochu v Panenském Týnci, cca od 9.00 do 16.00 s možností to protáhnout až do 18.00, pokud by byl nějaký zádrhel, třeba s počasím a podobně.
Budu provádět GPS měření performance boxem (budeme mít dva) podobně, jako se to dělá při testech Tunning-magazínem. Pokud se mi vše podaří jak chci, budeme mít půjčené i váhy na auta.
Dále je k dispozici i HD kamera Contour, takže kdo si to bude chtít i natočit, může.
Měřit se bude zrychlení 0-100, 0-160, 0-200, 402m, 1km, zpomalení 100-0, 160-0 a test 0-160-0...
k dispozici jsou samozřejmě kompletní GPS data, takže si další hodnoty může vymyslet dodatečně.
Uděláme i nějaké fotky, tak aby se vše mohlo dát ke mě na web, včetně popisu úprav a porovnání do sekce naše projekty, která se teď (konečně) dodělává...
Cena je spočítaná na 500,- na jedno auto při účasti 10-i aut (víc se změřit za den nestihne, alespoň ne pořádně), takže kdo má zájem, ať si rezervuje termín podle jeho možností. Úmyslně jsem zvolil pátek-sobota, aby si mohl udělat čas každý.
Tady oficiální website s mapou... http://web.o2hosting.cz/aeroklubtynec/