Dodělávám zadní brzdový kit pro všechny Hondy Civic a to jak 7G tak 8G...
Vyřešil jsem to tak, že jsem použil sílu zadních kotoučů jen 9mm, tu dostanu do 8G a v 7G je to sice o 1mm užší, ale nepředpokládám, že si to bude kupovat někdo, kdo bude zadní destičky sjíždět na plech, takže žádné problémy nehrozí, dokonce ani u úplného sjedí desek se nic nestane
Základem je zase moje osvědčená konstrukce OEM brzdičů s redukcema, které byl daleko větší problém dopočítat než u předních
Jedná se tedy o závodní děrované nechlazené kotouče o síle 9mm a průměru 300mm s duralovými středy v dvoudílném provedení. Nárůst páky je tedy výrazný, ruční brzda zůstává funkční. Myslím, že k předním kitům 325/25 i k Bigkitům 330/32 bude tento zadní kit dostatečný...
Finální první kit budu mít do cca 14dnů včetně všech potřebných změn a výkresů. Nastane pak fáze výroby prvních prodejních kitů. Kdo tedy má vážný až definitivní zájem, nechť se ozve, nechci toho dělat do zásoby zbytečně moc, je to dost peněz...
Předpokládaná cena za kompletní kit (kotouče, středy, redukce, spojovací materiál) ... okolo 13.000,-
Ochutnávka fotek dvoudílných kotoučů...