Říkal jsem ti o GoPro HD. Kromě toho, že točí do HD je vylepšena baterie (lion aku namísto mikrotužek), ukládá video do H.264 (menší náročnost na kartu) a podporuje SDHC karty. Cenovka by měla být 300USD vč. pošty. Původní GoPro je za 200 vč. pošty.
ContourHD jsem vybral proto , že ukládá do H.264, má ohnisko 135° (170° u Hera se mi zda hodne) a po porovnani s Hero ma podle me kvalitnejsi obraz. Ted navic je novy ContourHD 1080p FULL HD.
ContourHD umi 720p pri 30fps, novy ContourHD umi 1080p pri 30fps a 720p pri 60fps.
Me se zamlouva ten CountourHD, ale moc se mi do toho investovat nechce, kdyz jsem dostal fotak zadarmo, ktery ti video taky udela. Stejne neni vetsinou na co koukat.
Je k tomu par drzaku, takze nen problem to uchytit, ja to teda mam na ramu. Ale da se to prilepit i prisavkou zevnitr na okno (i zvenku ), na blatnik, na dvere, ...
Strašlivé homemade heblo, ale funguje. Je to z odpadových PVC trubek, popruhů a hlavy z ministativu. Olepené černým powertapem je to jen proto, aby to v autě nebylo moc vidět (maskování pro Nordschleife ).
Ja mam v aute poloram takze bych potreboval neco abych to mohl ucyhtit na nej. Blbe se to vysvetluje tak dam fotku: Nahore je videt bilej molitan na kterej sem prichytil svuj tel. a vysledek je abych rekl skvelej ale potrebuju ho posunout trochu niz aby bylo videt vic pred auto nez ted. Tady je video jak to nataci: http://www.youtube.com/watch?v=eCyQ99jHBho