Máme uzavřenou jezdeckou sezónu, dnešní Most byl letos poslední, neboť v nejlepším je dobré přestat. Padlých je málo a nejhorší bouračka byla nakonec ta Kolyho, pak už jen nějaký ten spojler a podobně
Takže asi takhle...
... Počasí ... Nemohli jsme si po těch přeháňkách nic víc přát. Ráno byla sice trať ještě mokrá, ale po 10 hodině už svítilo sluníčko a v 11hod jsme měli sucho. Zde se projevila geniální předvídavost moje a Mana, kdy jsme si ze dvou možností (9-11 a 11-13) vybrali tu správnou. (původně to bylo kvůli tomu, abychom nemuseli tak brzo vstávat
).
... Trať ... Byle sice studenější a zejména zpočátku o něco více klouzala, ale i její teplota se s rostoucíma hodinama zvedala. Navíc vhčí vzduch pomáhal autům k větším výkonům, takže i můj raněný motor podával velmi dobré výkony.
... Hodnocení ... Velice povedená akce. Žádný výrazný problém, vydržela technika i lidi
. Malý provoz a dalo se jak závodit, tak si nechat odstup a soustředit se na vylepšení svých časů, což se nakonec povedlo.
... Časy ... Jak jsem už uvedl, byla nějaká vhodná konstalace pro vylepšení svých letošních časů nebo už jsme prostě auta naposled tolik nešetřili
Nicméně se docela dařilo. Docela v zapomění upadl čas Esa z minulého týdne s Turbem (na rovině jede pekelně) a jeho 1:58.5 dnes zůstalo nepokořeno, neboť Eso dorazil s ATR. Kaufi vylepšil své letošní maximum a dostal se těsně nad hranici 2:03, Martin se Z4 zajel opravdu rychlé časy a výsledkem bylo 2:01, Tomikuss si vylepšoval náladu po poškozené spojce z Piešťan, Man nebral slicky (protože nevěřil, že nebude pršet) a na semislicku trénoval správnou stopu a mě se konečně podařilo výrazněji pokořit dvouminutovou hranici, s finálním časem 1:58.9 (dalsší kola 1:59.5, 1:59.9, 2:00.2, 2:00.7), takže jsem si spravil náladu z minulého týdne, kdy jsem se pod dvě minuty těsně nedostal. Pro mě osobně to je velká motivace, protože vím, že auto není ve 100% kondici a na rovince jedu o 10km/h pomaleji
Alespoň bude příští rok, co pokořovat...
... Foto ... Dodá Well.
Děkuju za účast a teď už jen možná nějaké okresky a pak něco na sněhu...