Kdo je Willy?

Co se jinam nehodí, nebo případně nevejde

Re: Kdo je Willy?

Příspěvekod dany v sob 03. říj 2009 18:58:17

Nechci a nebudu rozoebírat, co se Willy stalo a proč si přišel o milovanou věc a podobně...

Vadí mi to, co jsem ti řekl a napsal mockrát, ale je to neřešitelné...

Rozhodl jsem se tedy pro jedinou možnou věc a řešení... Odpojím tě od fóra, za pár dnů si na to nikdo nevzpomene, příspěvky proberu a protože nebudeš moc nikoho naštvat, upadne všechno do propadliště dějin... Bude to pro všechny nejlepší...

Takže tohle byl na nějakou dobu poslední příspěvek Willyho, čest jeho památce... BAN :(
dany
Administrátor

Příspěvekod dany v sob 03. říj 2009 19:18:17

Sice ten text úplně nechápu, ale Willy mě požádal o vložení ještě posledního příspěvku. Poslední přání se mají plnit... Takže...

Willyho poslední příspěvek...
To ti nedochází Infity že zrovna ty třeba patříš mezi ty který můžou tak akorát mlčet ..a nemaj si mě brát co do pusy",když mě neznaj vůbec 8-)?Ty neřešíš auta,ty chceš urážet...proč
Neumím jezdit...Ještě nedávno sem se učil s manuálem..(do ted sem měl totiž samý auta s automatem a na plyn-experimentoval sem i s rajským,ale nestíhal sem řadit pak mezi Déčkem,Céčkem a Nkem)...
A zatáčet do prava mi ještě taky moc nejde",do leva je to lepší,ale nesmí svítit moc sluníčko to je pak průser musím nandat sluneční brýle a přes ty moc nevidím a nemůžu ject tu pravou kládu,spíš přes kládu nebo do stromu...Sníh mi taky dělá problémy to radši nevyjíždím a když zaprší jezdím na kole,ale mám velký blatníky takže je to oka a nezaseru novou závodní kombinézu(kort když mám na ní pěkný nášivky a byli pěkně drahý).Akorát furt nevím,jestli tam zůstanou ty od Hondy nebo od RS,uvidíme,ted sem zklamal v Mostě takže mě nebudou v teamu chtít ani v jednom...
Na tom okruhu špatenka...strašně sem se snažil učit ty 3kola nebo kolik,nadřít čistou stopu protože ji málo používám a neumím jí....Ale prostě sem se ne a ne,nemohl ji naučit...tu stopu",pořád mě něco říkalo už se sem nebudeš chtít podívat nudí tě to nějak,tak zkus nějaký píčovinky...No a zklamal sem tím,ale všechny svoje skalní fandy" který na tohle selhání čekali a kteří mě ted podcenujou a maj z toho radost,protože si mysleli že sem nepolapitelnej a prasklo,že nejsem...Takže zase nic a já budu i na těch kopcích a všude furt pomalej......
Přemýšlím,že se přihlásím do školy smyku,protože,když sem to zkoušel s předchozíma autama ještě na sněhu...všechny sem je odřel,všechny,ale je fakt,že to bylo ve vyšších rychlostech a párkrát mě to i vyšlo,z toho sem měl vždy radost,když jde prej o plechy jde o hovno.....
Každopádně hodně by mě dal asi KSA",tam prej je nějakej borec a když mu zaplatíš,naučí tě jezdit a budeš nejvíc nejlepší......A všichni co v něm nejsou,sou prej borci co ohrožujou sebe a ostatní v provozu a neuměj jezdit...(reklama ve Speedu,takže to bude pravda)...
...Jo a na motokárách dostávám,i od Marfiho asi 2-3sekundy na kole,už je to rok co sme byli v tom prokletám Radotíně" a furt sem se s tím nevyrovnal...sice sem byl poprvý a každým kolem zlepšoval čas a na konci mi chybelo na licenci asi 4 sekundy,ale zas to samý-vobklad zas vobklad a hned napoprvý..Ale mě nikdy nic napoprvý nejde a to sem měl i mou výherní helmu,s tou sem všude rychlejší-mám větší grip,víc tě podrží...a nic,ale bylo to zadním náhonem určitě,s Baworákem"mi to taky nikdy nešlo.....ale tohle mám v plánu se naučit...ta zadokolka,to je výzva....A ten předohrab?uvidíme,třeba se časem někde objevím.
Hlavně musím bejt namachrovanej,toho se lidi bojí a pak jedou co můžou a dělaj chyby,to sem četl v knížce horký volant"...Taky si beru příklad z Mohamada Aliho,mám i jeho 3D plakát a modlím se k němu...Ten byl taky dost velkohubej a pak byl nejvíc nejlepší 8-)
dany
Administrátor

Příspěvekod oscooper v ned 04. říj 2009 8:51:52

willy je docela konfliktni osoba:D pamatuji si ho z moje.auto.cz! tam delal taky docela rozruch
oscooper

Příspěvekod LK7R v ned 04. říj 2009 10:13:07

R.I.P.
Honda CTR 7g K20A, TODA, KPRO, INVIDIA, ITG, 200+ HP http://www.honda-club.cz/forum/garage.php?mode=view_vehicle&CID=37
Honda S2000 AP2
LK7R

Příspěvekod Martin BMWZ4 v ned 04. říj 2009 11:40:53

Ahoj Willy, ještě jednou a pomalu si přečti, co jsem napsal.Ani jedním slovem jsem Tě neurazil, jen jsem použil tvé vlastní slova, které si psal tady na fórech.Je to můj názor, že místo ježdění tady akorát vypisuješ a do každého se navážíš.A že tě někdo uraží a dělá z tebe vola a machýrka, to si děláš sám.Četl jsem skoro všechny příspěvky a nikdo tady nikomu nenadává a nekritizuje a nepomlouvá tak jako ty.To, že jsem ti nabídnul, aby si se šel snáma svézt, a že Ti půjčím i auto, bereš jako urážku a mojí troufalou drzost? Asi sis poplet fóra, tady je to o ježdění.Co ty si dokázal, co si zorganizoval, komu si z něčím pomohl, čeho si se zúčastnil? NIC, NULA.Jen poslední dobou tak akorát lezeš Danovi doprdele! Ale reagoval jsi přesně,jak všichni očekávali.Zůstaň doma na zadku schovanej za svou klávesnici a monitorem, a skutečně bude lepší, když si najdeš jiné kamarády.Tady o tvoje názory a pomluvy nikdo nestojí.
Založ si vlastní web CLIOWilly sport.cz A tam si můžeš vypisovat, co chceš.
My tady všichni milujem svoje auta, a milujem s něma jezdit!
P.S. nejlepší benzinové dvoulitrové čtyřválce dělá Honda! a šestválce už jsou domenou BMW :D
Martin BMWZ4

Příspěvekod dany v ned 04. říj 2009 13:07:09

Martin BMWZ4 píše:P.S. nejlepší benzinové dvoulitrové čtyřválce dělá Honda! a šestválce už jsou domenou BMW :D

JJ, souhlasím, už aby šla Honda do řadových šestiválců :lol: ...
dany
Administrátor

Příspěvekod dany v ned 04. říj 2009 15:35:58

Chtěl bych všechny požádat, aby se, pokud možno, vyvarovali již komentářů ohledně Willyho. Myslím, že řečeno a napsáno toho bylo až zbytečně moc a dnes jsme se s Willym dohodli, že jsem ho strašně zklamal a jsem sketa, takže o členství u nás již nemá zájem a účet byl odstraněn definitivně. Z toho důvodu se již nemůže bránit, tudíž komentáře na jeho osobu, dle mě, nejsou relevantní...
Názor si každý asi udělal již předem, není tedy důležité to znovu otevírat a budeme se již věnovat důležitějším věcem.
Děkuji za pochopení...
dany
Administrátor

Příspěvekod babo v ned 04. říj 2009 17:15:04

dany píše:
Martin BMWZ4 píše:P.S. nejlepší benzinové dvoulitrové čtyřválce dělá Honda! a šestválce už jsou domenou BMW :D

JJ, souhlasím, už aby šla Honda do řadových šestiválců :lol: ...

nj, ani nemusi byt mozno radovy :) mali by sme zohnat nejaky blok z NSX a nieco s tym skusit :) :)
babo

Předchozí

Zpět na Volný pokec