Megane R26, R26R, CTR7G, CTR8G, Porsche GT3, by Willy story

Co se jinam nehodí, nebo případně nevejde

Re: Megane R26, R26R, CTR7G, CTR8G, Porsche GT3, by Willy story

Příspěvekod willy2.0 v sob 26. zář 2009 16:43:21

dany píše:Ale oni tady právě vyzdvihujou parametry, ne pocit, proto se tomu směju, když se někdo sveze v oturbené OPC, musí si pak v Cliu připadat, jako když stojí...

Tak Corsa OPC má turbo,ale narozdíl od Astry OPC to naštestí není jen o svižný jízdě rovně...jede to pěkně,ale stejnej pocit motorově jak z Copera S,dobrej zátah ve středu(ve čtvrtek nevím:)a špička mi chybí,to i točivý Clio je na tom mnohem lépe,ale musím říct,že to není špatný vůbec,to auto je hravý dost,dokonce ho jeden čas srovnávali s Cliem....ale vždy bylo za ním,prostě pokad,už je dobrej podvozek(a OPC ho má kupodivu),patří k němu atmosféra!Ale jinak fakt dobrý auto,opravdu...zábavný!
willy2.0

Re: Jízdy na okruhu Piešťany 19.9.

Příspěvekod Well v sob 26. zář 2009 18:56:40

[i][/quote]
Mě se líbí jak každej pacient huntuje svoje služebáky,přál bych ti vidět,co sem dělal s new Doblem 1.3jtd,to i lítalo vzduchem,taky jednou nedopadlo dobře :lol: ale je potřeba trénovat pořád :lol:[/quote]

Já svoji služební Fiestu 1,3 TDi VAN nehuntuju, jen se s ní opravdu rád svižně svezu. Zvlášť v zimě, když ji můžu přímo srovnat s Jazzem, tak jsem z podvozku a řízení Hondy trošku smutnej (jinak je Jazz v ostatních ohledech naštěstí o tisíc let jinde). Clio jsem nikdy neřídil, jen jednou jsem kousek projel Renault Twingo sport a až na šílený řazení a pozici volantu, to bylo moc příjemný autíčko. Jinak k tomu řazení, svezl jsem se kousek v nové naftové trojce od BMW a to auto řadí stejně mizerně jako Renault. Bylo to pro mne velké zklamání.
Jo a ještě přidám zážitek z dnešní Rally poblíž Nepomuku. Bylo tam jedno CTR 7g a ten zvuk toho auta byl neskutečnej. Taky tam bylo jedno klíště a na pohled i na poslech průměr. Nejlépe se koukalo na starý Škodovky. Zadní náhon je zadní náhon ;) .
Mazda MX-5 1,6
Well

Re: Jízdy na okruhu Piešťany 19.9.

Příspěvekod willy2.0 v sob 26. zář 2009 19:52:47

Huntovat sem nemyslel,jako ničit:)Twingo je prej masakr zábavnej,no těším se,až bude možnost se svézt...
Tak to si asi slyšel auto Danyse:)to je fakt masakr!!!výsledky...
http://reco.pb.cz/cgi-bin/soutez/2009/k ... eco/overal
willy2.0

Předchozí

Zpět na Volný pokec