Walker píše:Z téhle VELMI přínosné akce si všichni odnášíme určitě spoustu postřehů, většinu popsal Dany a Loko, já osobně nebudu zapomínat nabíjet baterky a příště zkusím "nebýt pomalej na volantě..."
Ne vážně, netušil jsem, co všechno (ne)dokážu já, a co všechno dokáže tohle auto, prostě za ty peníze je CTR nejlepší hračka, co se dá koupit, sorry majitelé Ferrari, Porsche, BMW, Gti a samosebou Renaultů...
Kdo nebyl a myslí to s ježděním alespoň trochu vážně, udělal moc velkou chybu...
Nene Walkere,Clio je za ty peníze nenahraditelný a nesesaditelný pro mě
a vím o čem mluvím
CTR je no2"pro mě,ale přesně vím,co tím chceš říct a sdílím stejný nadšení,CTR patří k autům,který když umíš vodit pak lidi který na tohle nejsou zvyklí nechápou...Třeba sme se byli podívat na jedno CTR co se prodávalo,s kamarádem...jak majitel tak i kamarád pak chtěly,abych to projel já,napříč tomu,že auto nebylo v good kondici,skočily sme si s ním přes lávku řádně v cca 120-130 dost fest teda,už sem měl hrachy,pak pár zatáček,který sem stejně ani nejel naplno si myslím a na konci majitel CTR...kterej to očividně zas nechtěl moc prodat a bylo vidět,že do tý doby vlastně ani nevěděl co doma má,nevím kolik vykouřil cigár už,ale doufám,že byl nadšenej...řek sem mu sorry za tu lávku a on nee dobrý to bylo:)!!!...a to sem měl na svým CTR najeto asi tak 1500km
Ano patří mezi dobrý auta prostě,tak to je
Ale rovnice malý peníze,skvělý svezení...tam vede Clio furt,o trochu ale vede.Sem rád za obě auta...obě potěšej toho kdo to s ježděním myslí vážně,přesně jak si napsal
Naposledy upravil willy2.0 dne pát 25. zář 2009 16:19:33, celkově upraveno 1