Jinak sem koukal na ten odkaz co sem dával Dany:
http://www.fastestlaps.com/index.php?pa ... ter4=falseKdyž si dáte všechny auta,koncepce...zjistíte,že Rko,nechalo řadu Porsche za sebou,třeba i M5 s 500konmi...a že třeba EVO9 je jen o 5sekund lepší na celým okruhu..
Zkrátka je to důkaz toho co sem psal,na okrsce se udržíš silný čtyřkoly a i toho Porshe se dá udržet a to je neuvěřitelný...někdo by řekl hatchbak od Renaultu....takhle sem to myslel..Jak sem řekl,nemodlím se k němu,mám rád klíště,nebo 7gčko,ale je potřeba mít k tomu autu fakt respekt
A opravdu se Porshe dokáže držet..
Co se týče toho cos Welle napsal,souhlasím a taky sem to vlastně napsal,lehčí a malý auto je šíleně hravý,Clio dokáže být i neskutečně rychlý do zatáček...víc než třeba Fiesta ST apod...je to král",ale furt vím,že 7g bude někde rychlejší(kort ve vyšších rychlostech)a je to dáno obecně delším rozvorem,motorem,zadní nápravou...
Dalo by se říct že je dospělejší,ale jak sem napsal,jestli se chceš vyloženě i bavit,je Clio naproti němu tak dál,že vlastně nemá konkurenta ani...pro mě.A pokad ti jde vyloženě o rychlost a třeba závody,kopce,rally...CTR bych pořád bral,takhle to mám nějak a psal sem to.
Je potřeba zažít lehčí,mrštný auto jako je klíště,ale musím říct že pak budeš objevat chybky v jiných autech a budeš se k němu chtít často vracet,pokad jde o okrsky...je šíleně dobrý.
Co se týče MX5tky,chápu jak to myslíš přesně a taky bych neměnil za S2000...Mám spoustu testů o ní,je to skvělý auto a dokonce sem ji měl v loni koupit už konečně a musím říct,že patří do takový trojky aut,který vím,že si ještě pořídím a nebude to ústřel vedle rozhodně
Příjemná je cena,svezení,náklady...to,že je to skvělá víkendovka a vzhledově se mě strašně líbí a to i mrkačka,je to skvělá hračka.Ta úplně new mě neoslovuje(vzhledem),rád bych modely předchozí...Ikdyž věřím,že i ta nová je dobrá jízdně.