Megane R26, R26R, CTR7G, CTR8G, Porsche GT3, by Willy story

Co se jinam nehodí, nebo případně nevejde

Re: Jízdy na okruhu Piešťany 19.9.

Příspěvekod willy2.0 v pát 25. zář 2009 12:25:32

Kluci je to neuvěřitelný co,kdyby někdo ještě před pár lety řekl,že nějakej hatchbak předokolka a ještě od Renaultu:))pojede na Nurburgringu stejně dobře jako snad nej model od Porsche...nikdo tomu nebude věřit :D
willy2.0

Příspěvekod Ondras v pát 25. zář 2009 12:50:49

Tomu nikdo nevěří ani dnes. Četl jsi popisek k videu?
respect to the men in the fast bread vans
Ondras

Příspěvekod willy2.0 v pát 25. zář 2009 13:15:20

Ondras píše:Tomu nikdo nevěří ani dnes. Četl jsi popisek k videu?

mě je jedno čemu ty nevěříš ale :lol: ...kdo je do toho víc zainteresovanej ví co je good,ikdyž mu nesedí třeba značka a uzná to a rád sveze 8-)
Naposledy upravil willy2.0 dne pát 25. zář 2009 13:19:36, celkově upraveno 1
willy2.0

Příspěvekod Well v pát 25. zář 2009 13:17:58

Pořád tomu nevěřím ;) .
Mazda MX-5 1,6
Well

Příspěvekod Ondras v pát 25. zář 2009 13:20:00

Takže jelikož jsi zainteresován, tak tvrdíš, že R26R je dle důkazu, jež podává toto video, stejně rychlé jako GT3RS? Je-li tedy toto video nezpochybnitelným důkazem, pak jsou obě auta o cca 20s na BTG pomalejší než Loko v CTR :D. Jinými slovy - popisek jsi nečetl a zase vaříš z vody.
respect to the men in the fast bread vans
Ondras

Příspěvekod Well v pát 25. zář 2009 13:20:31

willy2.0 píše:
Ondras píše:Tomu nikdo nevěří ani dnes. Četl jsi popisek k videu?

mě je jedno čemu ty nevěříš ale :lol: ...kdo je do toho víc zainteresovanej ví co je good,ikdyž mu nesedí třeba značka a uzná to 8-)

Já klidně uznám, že je Rencek dobrej HH, ale na Porsche žádnej HH nemá a to ani na základní model.
Mazda MX-5 1,6
Well

Příspěvekod willy2.0 v pát 25. zář 2009 13:28:46

Well píše:Pořád tomu nevěřím ;) .

:lol: ale jdi,tomu nevěřím...Máš MX5tku a víš jistě co je zábava a pěkný svezení :D
willy2.0

Příspěvekod willy2.0 v pát 25. zář 2009 13:36:15

Jen dodám,že netvrdím že Rencek si hraje na ambice bejt lepší než Porshe.Jen se mu dokáže přiblížit(R26,nebo Rko)a to je neuvěřitelný i pro mě.Víc to neřešme,to je snad jasný,že Porsche je z jinýho světa a hlavně za jiný prachy...Každopádně pokad bude okrska je jasný,že to Porsche neodjede vůbec a to je masakr pro někoho.
Jinak pomalu nejedou a prostě je nesmysl,aby to Loko jel rychleji,to,už sem psal,prosím netahat ho do toho :lol:
To je hustý jak sou některý lidi furt tak negativní vůči divizi,která umí za relativně směšný peníze nepochybně jedny z nej předokol na světě,chápete to,už je to prostě tak,ikdyž to má píč...ve znaku :lol:
A třeba o cliu několikrát napsali,že je to tak skvělé auto...že se dá zážitkem,prožitkem přirovnat k supersportům,že za tak málo peněz dostaneš skutečně sportovní auto a vím,o čem psali.
Víc to neřešmě,byl by to další flame zbytečnej.Je to prostě tak,oni neskutečně uměj a sám bych tomu nikdy nevěřil...dokavad bych to neměl,nebo v tom nejel,do té doby tomu můžete jen nevěřit.
Myslím,že i ted v new Speedu napsali proč jezdí tak málo MX5tek a Clií...a tím je řečeno vše,tyhle skutečně zábavný auta sou u nás furt nedoceněný,přitom provoz a pořizovačka je vůči rivalům,který si kolikrát na sportovní auto hrajou"směšná...
Přál bych vidět majitele M3 a STI,když sem je vyvezl s miniaturním hatcham,vojetinou za 130tis na okrsku,pak vylezli a ještě do večera se léčily a byli strašně nadšený a to je to kouzlo,za málo peněz dostaneš hrozně moc,moc...
Co se týče toho Meganu,má prostě šílenou trakci,jede moc...jen to potvrzuju nic víc.
willy2.0

Příspěvekod Well v pát 25. zář 2009 13:47:44

willy2.0 píše:
Well píše:Pořád tomu nevěřím ;) .

:lol: ale jdi,tomu nevěřím...Máš MX5tku a víš jistě co je zábava a pěkný svezení :D

Já ti neberu, že je s Cliem zábava, dokonce si myslím, že ti rozumím. Od té doby co mám za firemní auto Forda Fiestu s nádherně hravým podvozkem si myslím, že vím co tu pořád dokola píšeš ;) . To auto není rychlý, ale dokáže i s hodně komfortním podvokem na předokolku neskutečný věci. Přenos hmotnosti při náklonu je paráda (a žeje topořádnej náklon). Honda umí jen zakleknout na přední kolo a neskutečně držet. Jenže Honda je o dost rychlejší nejen v přímce, ale i v zatáčkách, taky je podstatně dospělejší auto. Dostat Hondu na limit chce pevnou ruku a zkušenosti. Ve Fiestě to dokážeš velmi snadno, je u toho zábava, ale je to v daleko nižších rychlostech. Rozdíl asi jako mezi S2000 a MX-5. Já bych S2000 nechtěl, jsem na to auto asi málo chlap ;) .
Co se týče Porsche 911, tak to je opravdu úplně jinde. Když ho bude řídit někdo kdo umí, tak žádná rychlá nákupní taška (HH) nebude mít nárok.
Mazda MX-5 1,6
Well

Příspěvekod willy2.0 v pát 25. zář 2009 14:02:47

Jinak sem koukal na ten odkaz co sem dával Dany:
http://www.fastestlaps.com/index.php?pa ... ter4=false
Když si dáte všechny auta,koncepce...zjistíte,že Rko,nechalo řadu Porsche za sebou,třeba i M5 s 500konmi...a že třeba EVO9 je jen o 5sekund lepší na celým okruhu..
Zkrátka je to důkaz toho co sem psal,na okrsce se udržíš silný čtyřkoly a i toho Porshe se dá udržet a to je neuvěřitelný...někdo by řekl hatchbak od Renaultu....takhle sem to myslel..Jak sem řekl,nemodlím se k němu,mám rád klíště,nebo 7gčko,ale je potřeba mít k tomu autu fakt respekt 8-)A opravdu se Porshe dokáže držet..
Co se týče toho cos Welle napsal,souhlasím a taky sem to vlastně napsal,lehčí a malý auto je šíleně hravý,Clio dokáže být i neskutečně rychlý do zatáček...víc než třeba Fiesta ST apod...je to král",ale furt vím,že 7g bude někde rychlejší(kort ve vyšších rychlostech)a je to dáno obecně delším rozvorem,motorem,zadní nápravou...
Dalo by se říct že je dospělejší,ale jak sem napsal,jestli se chceš vyloženě i bavit,je Clio naproti němu tak dál,že vlastně nemá konkurenta ani...pro mě.A pokad ti jde vyloženě o rychlost a třeba závody,kopce,rally...CTR bych pořád bral,takhle to mám nějak a psal sem to.
Je potřeba zažít lehčí,mrštný auto jako je klíště,ale musím říct že pak budeš objevat chybky v jiných autech a budeš se k němu chtít často vracet,pokad jde o okrsky...je šíleně dobrý.
Co se týče MX5tky,chápu jak to myslíš přesně a taky bych neměnil za S2000...Mám spoustu testů o ní,je to skvělý auto a dokonce sem ji měl v loni koupit už konečně a musím říct,že patří do takový trojky aut,který vím,že si ještě pořídím a nebude to ústřel vedle rozhodně :D Příjemná je cena,svezení,náklady...to,že je to skvělá víkendovka a vzhledově se mě strašně líbí a to i mrkačka,je to skvělá hračka.Ta úplně new mě neoslovuje(vzhledem),rád bych modely předchozí...Ikdyž věřím,že i ta nová je dobrá jízdně.
willy2.0

PředchozíDalší

Zpět na Volný pokec