Pro ty který to chtěj třeba vidět,ty onboardy ze Sosnové,Tomáše Kotka-Civic Type-R a Pepy Čermáka-Clio Sport,hážu sem odkazy...oba sou totiž moc pěkný a moc inspirující,fakt smekám před nimi
Jinak moc mě mrzí,že pro letošek zrušily v rallycrossu tu divizy 2" ,kterou jezdil ještě loni právě Kotek(opravdu talent,opravdu šikovnej kluk),ta skupina-označení zůstalo,ale dle nových předpisů z těch aut museli pro letošek udělat zadokolky,nebo to začít jezdit prostě s těžkým BMW...panebože proč tohle vymysleli,proč:(...jede to už letos tedy...a je to škoda že to zbastlili,byl to i tak hezkej pohled na ty dvoulitry v předokolce a hlavně to bylo jistě levnější závodění!!!
Zdá se mě to celkově jako úplná blbost tyhle pravdila new,což řekli i všichni co to jezděj samozřejmě...Kotek tedy letos nakonec nejede,což je nesmírná škoda,moc rád bych ho v CTR viděl nadále:(
Původně měli pro letošek přestavět jeho CTR tedy na zadokolku(páč chtěl zůstat věrný značce a chápu to,když koukám na plno stáhlých závodů ještě z 2008,2007:) pro letošek,ale upustily od toho a nedivím se,nacpat do něčeho peníze velký a nevědět jak si to povede nakonec.....
Častoral jeho hlavní soupeř s Astrou OPC tohle pro letošek nakonec udělal jede se zadokolou OPC"...ale dlouho si zvykal a bůhví co ten vývoj stál...
To jen pro to,aby ste byli v obraze,kdo to trochu sleduje ví o čem je řeč...prostě moc mě mrzí,že tuhle Nkovou" skupinu v rallycrossu zařízli zbytečně.Osobně mám rád produkční auta,nemusím moc totál speciály,který s původním autem a koncepcí nemaj nic společnýho,ta královská divize jako vrchol rallycrossu-prooč ne-500-550ps je úchylárna pěkná,ale na dvoulitry neměli sahat.
Viděl sem Kotka naposled právě v Sosně,ještě se Smetanou(CTR),Pelechem(CTR) a Častoralem na tom OPC Opelu,při lonským setkání mistrů a bylo to moc hezký závodění a pokoukání!!!
Prostě ti soudruzi co vymysleli new předpisy,pravidla...sou vocasové:((
Link na Kotka:
nejde dát odkaz přímo,dejte odkaz viz.pod textem a vepište pak Kotek"do toho hledacího okénka,ihned vyjedou dva odkazy,je to ten druhý...první je povídání o sezoně.Jo a dejte uložit nejdřív,pak ho skoukněte.
http://www.mediasport.cz/videa/rok-2009Link na Čermáka:
má víc videí,je to to třetí zeshora...,najdete ho pod názvem Bohemka-Sosnová,taky nejde dát přímý link na video bohužel...Je potřeba ho nejlíp taky uložit a pak na něj juknout,jinak slušně předvádí jak se dá blbnout s tím malým autem:-)
http://www.josef-cermak.cz/video.htmlA docela sranda je ještě,Čermák má odkaz na jeden z jeho prvopočátku v rally,odkaz je dole až skoro-název:Podbrdská rally-skok do rybníka....je to docela sranda taky doporučuju:))Ten spolujezdec,který to pak zachranuje z rybníka společně s Pepou,je Roman L.,kterýho znám a dělá bezpečáka při Edovo ZAV,super kluk a maniak do rally
Jinak Kotek jel i jeden závod v rally letos s CTR,ale řekl,že to pro něj není,doslova řekl že lítat 180 mezi stromama,ploty a divákama-toho se bojí,svým způsobem to chápu
Opravdu je to talent ale,doufám,že hlavně něco brzy pojede,bohužel to vypadá na zadokolovou Fabii,který už jezdí...Opravdu to je škoda s těma předokolkama:(