Bych neřekl že Nurburgring je nuda to zas ne,na tu tam asi není moc času,ale nebezpečnej zbytečně určitě je,alespon pro mě a je to prostě dost velký letiště min.pro CTR,takže svým způsobem je to nuda a tak si to asi myslel...a takhle sem to myslel,když sem psal o letišti.
Musí bejt zážitek se tam ject podívat..vidět ty auta,ten okruh a bude to čišet jistě krásnou atmosférou...
Dle toho jak ho mám najetý aspon na PSX(GT4,fakt reálnej profil a délka tratě:)...je zajímavý ject ho třeba v silné zadokole a ustát to,nebo vůbec v nějakým silným autě a dát to vůbec doject:)bojovat s tím ve velkých rychlostech a to je právě taky trošku ten problém...ty rychlosti a převýšením mnohdy s jakým bojuješ,na tohle bych asi neměl odvahu nikdy...ne na tomhle okruhu určitě ne...prostě je to letiště šílený,přesně jak sem psal.Vhodné jen pro ty nejlepší okruhový manikaky:)Nevím jestli se chci prostě kort v autí jako je CTR pohybovat až v takových rychlostech a za plného provozu a na tak dlouhém okruhu,prostě ne...to je jen otázka času kdy uděláš chybu,pokad pojedeš jen trochu svižněji a nemusíš ani letět úplně,je tam hodně průserovejch faktorů pro mě...Když sem viděl Lokovo S2000 onboard,mohlo to stejně tak dopadnout,že ji nemusel vůbec dovézt v pořádku domu...nechci tohle pokoušet.
Musí bejt zajímavý to ject v nějakým supersportu,ale osobně bych se bál vždy mnohem víc,než snad při rally,ty rychlosti okolo a přes 200 který tam na řadě míst jedeš...to je nechutný a smrdí to průserem,stačí třeba jedinej defekt,nebo olej na trati někde a válíš se tam v kotrmelcích...těch krizovek a bouraček z jeho normál provozu co je na youtube...to je masakr.
Jinak ta Sosna může bejt dobrá,ale nevím jestli bych chtěl na té šotolině ject 170 fakt nesmí chybět odvaha,mám plno onboardů z ní...docela pěknejch jak z CTR(Kotek-rallycros)tak z Clia a jede se přesně jak píše Dany,má to grády to stopro
Pěkný okruhy maj v Británii,sou spíš menší..a zatáčky tam navazujou rychle na sebe většinou a maj velký převýšení mnohdy...aspon ty kde se jezdí ty jejich cestáky,myslím že BTCC(dávaj hodně na Sport5),na to rád koukám občas a to okruhy nemusím.Hlavně tam jezděj Acury RSX,DC5 ITR a new CTR8g čka...
Naposledy upravil willy2.0 dne stř 23. zář 2009 12:19:03, celkově upraveno 1