Jízdy na okruhu Piešťany 19.9.

Plánované a uskutečněné akce

Re: Jízdy na okruhu Piešťany 19.9.

Příspěvekod willy2.0 v pon 21. zář 2009 18:32:40

Je dobře že vás baví lidský neštěstí,fakt nikomu nepřeju ani auto v protisměru ani mikrospánek,ani to,aby ste kvůli tomu,kvůli takovéhle shodě zapíčen.é.. přišli o auto za pomalu třistalitrů...
Čekal sem,že se dřív někde vysypu,to sem bral v potaz...ale,bohužel si osud vybral daň,kdy sem jel úplně pohodičku....Ale,sem rád..že nejsem na vozíčku,trefit ten mostek,hledali by mě na poli někde asi a bůhví jestli bych byl celej" :shock:
Takže prosím,mlčte,už takhle těžko snáším,že sem o to pěkný auto přišel.thanks
motorsportu zdar
willy2.0

Příspěvekod willy2.0 v pon 21. zář 2009 18:41:11

Marfi píše:kdyby vas videl wily na takovem letisti :lol: ten by vam dal.

Nejlepsi forum to tady je a nejlepsi akce jen marfi ma ridicak v depozitu a nemuze nikem jezdit :| ale v lednu uz budu nabitej:-)

Marfuša tys přišel o papíry nebo co?
willy2.0

Příspěvekod Marfi v pon 21. zář 2009 19:25:09

jj dostal sem stopku že mám moc koníku:-)
Marfi

Příspěvekod willy2.0 v pon 21. zář 2009 19:30:58

ty zas kecáš :lol:
willy2.0

Příspěvekod Martin BMWZ4 v pon 21. zář 2009 21:24:15

Děkuji všem za účast, byli jste ozdobou celého Racingu :lol:
Ten truhlík s tou šedivou 911 si o to koledoval, mám nejradši tyhle primadony, co všechno znaj, všechno uměj a všude byli.A nenechaj si poradít a pak to takhle dopadá.
Ještě jednou se Satymu omlouvám za tu horkou chvilku ;) v tom lotusu jsem seděl zrovna já,čekal jsem že mě předjedeš na té rovince, nechával jsem ti na vnitřku místo, koukal na tebe do zrcátka, a už se mi nepovedlo patřičně zatočit do té první levé, pravá už bez šance, aspoň se mi podařilo netrefit gumy.
Věř, že jsem měl sevřený půlky víc než ty, v půjčeným autě :roll: ale přece jen tobě to naštěstí brzdilo pořádně :lol: Byl jsem holt pomalej na volantě :lol:
Takže ještě jednou sorráč, a díky, že si to do nás nenapral, asi by to v tom otevřeném autíčku moc bolelo.
V BMW se mi driftuje o něco líp :D
Martin BMWZ4

Příspěvekod babo v pon 21. zář 2009 21:32:04

:? ty jo, to si tam bol Ty Martin? No mam dost :) Som si hovoril, ze ked nejaku zabavnu RWD, tak caterham a ariel atom su na mna moc hardcore, na okruhu fajn, ale jazdit po meste v helme aby som nezozral 1/2 kg much kazdu cestu, to je nic moc...
a prave lotus sa mi zdal, ze ako to by bol taky krasny sen (momentalne finacne nerealny a ked uz, skor atmo LOTUS ELISE R... A keby inak nedali, snad aj ten EXIGE, v ktorom si sedel :lol: )

Ale ked si Ty v lotuse pomaly na volante, tak to si nechcem predstavit, co by som tam bol ja a uz vobec nie, keby nahodou prsalo :mrgreen:
babo

Příspěvekod Saty v pon 21. zář 2009 21:33:11

Tak to si byl ty ;) Říkám si vemu ho vnitřkem, ale zdálo se mi že nemám dostatečnou rychlost, tak jsem přibrzdil. Pak levá (Lotus šel přes trávník), pravá (Lotus šel zpět na trať), další levá (to už šel smykem otočený na mě), to už jsem měl plné brzdy a brzdil i očima, myslím že to bylo pár cm.

Zapotil jsem se fest :D

Pak tam na mě chalan, poslal jeste jednou v Z4 pneu, asi mě chtěl zničit :lol:
tel.608641981
Saty

Příspěvekod M.A.N v pon 21. zář 2009 21:38:00

Martin BMWZ4 píše:Děkuji všem za účast, byli jste ozdobou celého Racingu :lol:
Ten truhlík s tou šedivou 911 si o to koledoval, mám nejradši tyhle primadony, co všechno znaj, všechno uměj a všude byli.A nenechaj si poradít a pak to takhle dopadá.
Ještě jednou se Satymu omlouvám za tu horkou chvilku ;) v tom lotusu jsem seděl zrovna já,čekal jsem že mě předjedeš na té rovince, nechával jsem ti na vnitřku místo, koukal na tebe do zrcátka, a už se mi nepovedlo patřičně zatočit do té první levé, pravá už bez šance, aspoň se mi podařilo netrefit gumy.
Věř, že jsem měl sevřený půlky víc než ty, v půjčeným autě :roll: ale přece jen tobě to naštěstí brzdilo pořádně :lol: Byl jsem holt pomalej na volantě :lol:
Takže ještě jednou sorráč, a díky, že si to do nás nenapral, asi by to v tom otevřeném autíčku moc bolelo.
V BMW se mi driftuje o něco líp :D

Pekna Akce diky Martine;-)

I kdyz jen driftovani jsem si uzil....pachfurt to vynahradil:-)) :twisted:
M.A.N

Příspěvekod Martin BMWZ4 v pon 21. zář 2009 22:09:16

No jo byl jsem to já, bylo to druhé kolo, co jsem v tom seděl.Byla to replika Lutus 7 ne exige.Ten Lotus si chlapci postavili doma na koleně, motor z BMW 1,8i asi 140koníků, žádný posilovač brzd, ani řízení, podvozek ještě neměli pořádně doladěnej, ale i tak to bylo celkem zajimavý svezení.Akorát jsem musel brzdit vždycky mnohem dřív, a kola přesně rovně.Tohle autíčko chyby neodpouští, nicméně dá se to naučit, jel jsem s tím pak asi celkem 6kol, a bylo to v pohodě, a měl jsem pocit, že i rychle, ale na CTR to ani náhodou nestačilo.Tady se musíš kurva snažit, aby si to udržel na cestě, na té dlouhé rovince to mohlo jet tak kolem 160-170Km/h a čumák se zvedal a pořád kmital za strany na stranu, neustále se to muselo korigovat.V tak velké rychlosti dost nepřijemnej pocit.Pořád čekáš jestli ti neustřelí přední kola, a jak neustále koriguješ s volantem tak se bojíš, aby se to nerozkmitalo a nepřetočilo.Přidáváš plyn a místo srovnávání kol už v podstatě dáváš kontra s předstihem.Už si dokážu představit jaké to muselo být řídit závodní auto před 50lety.A na těch galuskách, co tehdy měli, docela odvaha :) Ale asi to byli stejní pacienti, jako jsme my :lol: a tak je to v pořádku.
Jinak, s tím Pachfurtem jste fakt zaváhali, bylo to super.
Takže tento víkend jsem se hodně povozil a se skvělou partou, díky kluci :D

P.S. Tome nebuď smutnej auti se opraví a bude OK, jinak cítim s tebou.A jestli chceš nějaký prášky na depku stačí říct ;)
Doufám, že ostatní máte své miláčky v pořádku
Martin BMWZ4

Příspěvekod dany v pon 21. zář 2009 22:32:35

Já myslím, že těch zkaženejch nálad bude víc...
Jediná moje krizovka byla, když mě vytlačilo to Evo mimo trať, jedu si takhle za Evem a přemýšlím, kde ho předjedu, když mě už půl kola brzdí... Zrovna si říkám, že na rovině to nepůjde, když náhle změní směr a před prvním retardérem výrazně uhne doprava, zrovna si říkám, sláva dostal rozum a pouští mě, když najednou s úžasem zjistím, že mě asi nevidí, protože najednou nabírá směr přímo do retardéru, já vedle něj, oba se tam nevejdeme :( ... Naštěstí na poslední chvíli strhnu řízení a vezmu retardér zleva po trávníku, krásná rallycrossová vložka, trávník, asfalt, smyk, rovnání, trávník, smyk, asfalt, korekce, zpocená záda, ale hlavně, že jsem neubral, prostě to prošlo a v trávníku nic nebylo, myslím, že od té doby už koukal i do zpětného zrcátka :lol: :lol: :lol:
dany
Administrátor

PředchozíDalší

Zpět na Akce