Saty píše:Akce vydarena, pocasi fajne, akorat ty moje brzdy by mohly byt lepsi, ale predpisy na vrchy neumoznujou, i tak se s tim dalo celkem jet Akorat to musime jeste doladit na brzde, verim ze to pojede lepe
aj ked som na seba neuveritelne nasrany, ako som to po... s tymi klucami, tak aspon ako si ma zviezol, to bolo fakt slusne
DS2500 na okruh fakt moc nie su, v nastupe je su 3000ky alebo 1.11 velky rozdiel. A na slickoch rozdiel je este vacsi. Zial BIG KIT nedovolia asi ani buduci rok v Sku... neviem, asi by si mal ist Ecko a hotovo trebars by to dalo potom aj na bednu v absolutnom poradi, co by bol mazec
inak ako sme nevybrali hned v prvom kole tu druhu zakrutu v tej zakrute s dvomi apexmi (dve lavotocive po sebe) a trafil si trochu pneu, tak som sa aj zlakol (ze nosim smolu, minule Koly a teraz Ty), ale nakoniec pohoda a fakt slusny zazitok, celkom som si to uzil (vsak ma zviezol vitaz TDC v triede kurna nie?? ) niektore miesta o 30km/h rychlejsie ako ja v retardreroch, fakt sa toho nebojis a auto ovladas perfektne