Časy na Nordschleife Renault x Honda a konkurence

Co se jinam nehodí, nebo případně nevejde

Re: Časy na Nordschleife Renault x Honda a konkurence

Příspěvekod babo v pát 11. zář 2009 23:11:45

bavil sa nedotacavymi smykmi jo? :lol: no kazdy mame iny sposob zabavy (ja ked sa hrniem cumakom von, som na seba pekne nasrany)... bral by som to v pohode (teda ja by som na pozicanom aute gumy nenicil, ale budis... bral by som to, keby si povodne nelicil, ako si bol pretacavy v kazdej zakrute a dobre ze si nechodil dverami dopredu, proste sa chvastal a klamal. Az to loko nevydrzal a popisal to trochu inak, ze ano :twisted:
O tvojich bachorkach, ako si vycvicil Dana na R26 ani nehovorim, ale zrazu to uz nie je pravda (vtedy si bol asi pod vplyvom, ze jo? :) ). Tak co valstne je pravda a co Tvoj sen???? O bachorkach s autom v protismere, to si ani nehovorme.
Teoreticky zlvadnute? Mozno, aj to je dolezite. Hrubo nedotacavy som zial parkrat bol, parkrat som to vyriesil velmi zle (presne reflexivnym utiahnutom zakruty), parkrat dobre, snazim sa to preniest aj do praxe, nemaj strach. Na teba stacit? Ved som nesiel s tebou ziadnu rozjazdu, vlastne som ani nevedel, ze kto si a uz vobec ze Loko niekomu pozical auto :lol: :lol: Stihomam, vsetci maju zivotny sen byt rychlejsi ako willy, alebo na neho stacit??? Mozno raz pochopis, ze zrovna mne nejde o honenie trika a jemi fakt srdecne jedno, ci som pomalsi ako Dany, Kaufi, susedov pes, alebo lukas z hornej dolnej 8-) snazim sa zabavit a aspon trochu zlepsit, trochu spoznat auto... Pripadne sa od skusenych ludi, ako je Dany, Loko a spol nieco naucit, to je to, o co mi tu bezi. Ale to nemozes pochopit... Ty vidis svoju fotku a stupen vitazov :lol:

Ze presanes pisat, tu pises asi tretikrat, len skutok nejak utiekol
babo

Příspěvekod willy2.0 v pát 11. zář 2009 23:36:02

dany píše:Prosím, může mu to vysvětlit někdo jinej, mě už taky došla trpělivost a už na to nemám sílu...

Neunesl jsem, že někdo řekl celou pravdu? Jsem asi tedy slepej, že by někdo řekl pravdu jsem neviděl... škoda, že nemáš škváru, závody mezi náma bych viděl asi jako v mém oblíbeném kresleném filmu "Auta"...

Už ted seš můj Dany:lol: :twisted:
Dany ty pacholku,měl bych se tvojí osobě vyhýbat...na co šáhnem to nevyšlo,ale věřím že bude líp a pro něco se to dělo a vidíš,že si tě furt vážím...Těším se,až se uvidíme,ikdyž znytečně moc prudíš :lol:
Konečně uznej,že si pěknej paličák a vztekloun :lol:
Furt budu ale přemejšlet,proč si na mě takovej jen na foru,útočnej-najednou sem úplnej vyvrhel...Jinak se bavíme normál osobně,dost mě to mrzí...
Jinak víš,že sem tě nikdy nepodrazil,tak nad tím přemejšlej trošku.Protože já tě znám blíž než řada lidí tady,lidí kterým se vesměs hodíš jen do krámu.
Víc si napíšem do mailu třeba,sem fakt už nechci psát až na Pepu 2.7RS mě tady nikdo fakt neinponuje(z těch co sem trošku poznal),pokad mi chceš smazat-sem pro,vymaž taky ale veškerou naší debatu všude.Stejně si tady plno lidí bude myslet jak CTR je volba no1 tak at si to myslej.
A kdo mě zná opravdu dobře,ví,že co sem zač.Já jen nesnesu,když někde čtu hovadiny a fámy je jasný,že když budu tvrdit v něčem opak,neshodnem se a sem jinej,budiž 8-) ;)
jdu chrnět,zejtra se jedu podívat na nudnýho Ragnottiho 8-)
Jinak Auta"nemaj chybu :D
A dodám:počkej Dany až se pojedeme svézt :lol: ...Lítám,takže když ti nebudu stačit někde tě prostě přeskočím :lol:
hlavně mír kurna,neblbni a nebud tak nasratej :D
Jinak modlu v autech nemám,rád se svezu v dobrý předokolce,jakýkoliv značky...
modla fyzicky:je pan Štolfa a Colin Mcrae :lol:
Pro Baba ješitného chalana:
Já si live triko nikdy nehonil,tak se posad a uklidni se,nic proti tobě nemám,možná sem si honil triko tady(nadsázka,hec to vám asi nic neříká),protože už to vobčas nedávám jak to bije do očí(to i jinde na forech nejste sami) a povím ti jednu věc.Kdo mě zná osobně,ví jen,že jedu co jedu a nikdy sem se před nima nehodnotil,vždycky rád říkám jedu tužku a zasmějem se tomu.Největší odměna je dobré auto,dobrej pocit z něj...cejtíš to v srdci až a chceš závodit,takhle to cejtím-ne já se fakt nemusím realizovat v tom,že budu pojíždět lidi,který se ani nechtěj svézt nebo na ně machrovat snad,já na živo mlčím a řeknu max prostě to tak je.Prostě to tak je,on má radost z auta,já budu mít radost z toho že ho huntuju:-))
Tím bych to ukončil.Opravdu furt vytahujete totální blbosti,je vidět,že na vás asi působím nedobře,ale já sem pěkně nohama na zemi,to jen na vysvětlenou a naučte se trošku nadhledu a pochopení pro humor,hec a nadsázku hlavně,nehledejte chyby ve mě ale snažte se pochopit že ne vše co se někde píše je pravda a nejlepší je vlastní zkušenost.Takže když se někdo odváží říct svůj názor,názor diametrálně jinej,snažte se mít respekt a chvíly aspon nad tím přemýšlet a až pak napište-slušně-že si myslíte něco jinýho(ale proboha pokad máte taky nějakou zkušenost svou!!!Jinak to furt bude stejná debata,na jedný straně jinej pohled a na druhý" přesvědčenost o tom,že fora,Speed,Top Gear,Hondaclub nikdy nelže a já kecám prostě do větru a nezajímá mě to.oukej
Jinak BABO mlč o mé nehodě,nepřál bych nikomu aby o auto resp.čtvrt milionu přišel tak debilně.Je to osud,smířil sem se s tím,ale proboha mlč,nebo si tě přestanu úplně vážit.Víš hovno jak to bylo,nejlíp tohle vím já!
a kdybych nezvlád v 50 nějakou zatáčku klidně to přiznám,já otukal všechny auta protože sem prostě pomalu nejezdil a ani nechtěl,chybama se člověk učí kamaráde...a prostě rád hodně zkouším,až CTR mi paradoxně prostě a totálně zrušil někdo jinej,respektive mě vytlačil na krajnici...pak,už to byla záležitost jedné dvou sekund,je možné že i já sem to nějak nedal,vím,že mě nebylo dobře a najednou sem řešil problém...ale neposeru se z toho,život je boj.Nechápu,jak můžou bejt lidi někdy tak debilní a zlomyslný.chudáku
Ne Dany nestojím o tomhle vymaž to vše a s těma normálníma se určitě ještě potkáme.
willy2.0

Příspěvekod babo v pát 11. zář 2009 23:47:11

willy2.0 píše:Víš hovno jak to bylo,nejlíp tohle vím já!

to mi je tiez uplne jedno, trebars to bolo tak ako si hovoril, akurat to znie zvlastne a Dany tam prisiel a myslim, ze ti chcel ukazovat nejake nakresy a co kde mohlo a co kde nemohlo byt... ale je mi to jedno. ze si dosiel o dost prachov a to ti samozrejme neprajem, nech to bolo ako chcelo. HOWGH
babo

Příspěvekod Eso v pát 11. zář 2009 23:51:06

tak proc nejdes psat na nejaky renaul forum? tam by z tebe meli radost ;)
nebo se seber a zajed nam to natrit nekam na okruh a tim nam vsem zavres hubu a dokazes, ze umis i realitu a ne jen playstation...a usnadni ti to tu zivot...zatim opravdu delas jen saska, jak psal babo
NS pacient
Eso

Příspěvekod willy2.0 v pát 11. zář 2009 23:56:00

babo píše:
willy2.0 píše:Víš hovno jak to bylo,nejlíp tohle vím já!

to mi je tiez uplne jedno, trebars to bolo tak ako si hovoril, akurat to znie zvlastne a Dany tam prisiel a myslim, ze ti chcel ukazovat nejake nakresy a co kde mohlo a co kde nemohlo byt... ale je mi to jedno. ze si dosiel o dost prachov a to ti samozrejme neprajem, nech to bolo ako chcelo. HOWGH

To,už zní rozumně.
Dany ví prosím tě taky prd,jeho konspirační teorie je zajímavá a rád bych snad i byl za to,abych v tom měl takhle jasno a vždy sem radši boural a byl na to i pyšnej nežli tohle.
Ale já prostě vím,že bylo ráno,naspal sem asi 3hodky...dle mě sem možná usnul trošku...nevím,ale vím zároven na stopro že auto sem proti sobě měl a řešil to,bohužel taky vím,že sem si ještě řekl tyvole on jede dál a já se tady rozsekám,to vím jistě...Taky vím,jistě že sem myslel celou dobu,že se mi to asi vše zdá,probudím se a bude vše ok.Bohužel se to vše dělo.Nechápu proč sem takhle vypnul",to nechápu jedině mikrospánek.Ale co,život jde dál,jen mě mrzí že sem se s tím nesvez ani na kopci.
Taková otevřená kapitola a to nemám rád..
Život jde dál bude líp...
Eso:na tebe nemám ani energii ani čas,Babovi ho věnuju,protože vím že si dá říct a není zlej,ty mě prostě nezajímáš..
mějte se musím jít spát,na zejtřek se těším(Dany mám v plánu,po třetí přesvědčit Venu skrz tu licenci a slibuju sám sobě,že do třetice ho nesmím zklamat:))Konečně to snad nezhatěj ani prachy :oops:
Kuurna za chvíly stávám,ani sem nenadřel harmonogram,to vám pěkně děkuju,snad ho kamarid vytiskl,jinak tam budem plavat nebo hnít na servisu což mě nevadííí,už se těším na tovární klíště,s kterým šel Dany na budku :lol:
willy2.0

Příspěvekod dany v sob 12. zář 2009 0:18:12

willy2.0 píše:Dany ví prosím tě taky prd,jeho konspirační teorie je zajímavá a rád bych snad i byl za to,abych v tom měl takhle jasno a vždy sem radši boural a byl na to i pyšnej nežli tohle.

Tak až budeš chtít nebo mě ještě párkrát nas.... a hodím sem to video, co jsem na místě natočil, pár bouraček jsem měl a myslím si, že to je jasné, pak si každý může udělat obrázek sám...

Jinak Vaškovi jsem taky ukazoval tvé příspšvky a i on si ťukal na čelo, navíc si ho hodně svým tvrzením, že ví prd a tahá rozumy z Háka naštval, takže si osobně nemyslím, že tě rád uvidí, co o tobě řekl on, si radši opravdu nechám pro sebe...
dany
Administrátor

Příspěvekod willy2.0 v sob 12. zář 2009 23:01:55

Aha škoda,že sem si to nepřečetl dřív,aspon bych věděl,proč je Vašek naštvanej a nedivím se,když mu nakukáš takovýhled hovadiny!vysvětlil sem mu to a tobě jen děkuju za to že děláš zle,zbytečně.
Si zlej člověk někdy,si tak ujetej na to co máš rád,že někdy přeháníš kamaráde,normálně hysterka...a ještě jedna věc,tys měl zas pocit,že plácnu nějakou píčovinu před ním nebo,že snad budu řešit s ním něco co se týče nějakých uhozených forum a tak si rychle udělal ze mě vola,ale to ses mýlil,ty perly co tady řešíme si nechávám pro sebe a nehodlám už někam psát.Děkuju aspon vím,s kým mám tu čest a ty se polepši máš na čem pracovat,já sem narozdíl od tebe kamarády vždy podržel a ne že z nich dělal voly,nebo jinak podrazil.
A radši to vše vymaž,nestojím o to aby sme to tady řešily a říkám ti to znova,si normálně Ubožák.Nasral si mě kvalitně!Naštestí Vašek má aspon nadhled a jistě časem pochopí,že si ho jen zatáhl do nějaký tvý schízy,tak sem Hondu nepochválil,se neposer z toho!Že ti ze sebe není trapně,víc sem,už nepíšu potřebuju si od tebe odpočinout,protože v tobě je dobroty jak v prdeli medu někdy
willy2.0

Příspěvekod dany v sob 12. zář 2009 23:21:59

Nevím, co zase vyšiluješ :) stačilo mu udělat pár výtažků z tvých příspěvků a stačí to. Z toho tvého sebevědomí a keců o limitech, byl taky hotovej smíchy :lol: . Pořád Ti říkám, nevytahuj se a neber si lidi do huby, tady sis holt vzal do huby někoho, kdo Ti to dal sežrat, takže můžeš být nasrán jen sám na sebe. Vždyť sis dneska splnil sen, mohl sis sednout za volant závodního Ragniottiho :) sice Ti ho ani nenastartovali, ale zase si měl možnost si alespoň osahat páčky :lol: :lol: :lol: a udělat fotku jako puberťák...
Hoď se do klidu a nepruď... Všichni si od tebe potřebujou odpočinout...
Jinak Vašek ti nastínil, jak si můžeš to auto na sprint půjčit, takže se stejně jako on těším, až dospěješ a opravdu si ho půjčíš, ukážeš nám ty limity a tu správnou jízdu, ne tužku jako jezdíme my ostatní. Nemůžu se dočkat až nám svým oslnivým výkonem zavřeš všem hubu...
dany
Administrátor

Příspěvekod willy2.0 v ned 13. zář 2009 12:28:43

Vyšiluju protože ti píšu,že odlišuju ztracenej čas na forech a pak ten soukromej a ty jen proto,že si občas strašně ješitnej a přesvědčenej jen o své pravdě,děláš jinde zle!
Víc ti k tomu říkat nebudu,zklamal si mě a srovnej si to v hlavě.Nepamatuju se,že bych se od doby,kdy sme se začli bavit,o tobě někdy takhle otíral či tě nesmyslně urážel a pomlouval.
Vaška do toho laskavě netahej,ten na ty naše tlachy není zvědavej.
Vám ani sobě nemusím nic dokazovat.
Laskavě mě vymaž tady z těch diskuzí a zamez mi klidně přístup,nestojím,už o žádnou debatu tady...až dospěješ ty,možná.Chováš se jak malej jarda,šílneně si mě s tím překvapil,prostě furt nechápu,cos do těch našich hovadin tahal někoho jinýho.je to ubohý,o ničem,ale budiž,přemejšli nad tím.čau
willy2.0

Příspěvekod willy2.0 v ned 13. zář 2009 12:33:08

Jinak aspon Vašek to bere s humorem a ví,že sem mladej vocas ještě.A neřeší mě tak,že škodí nebo jinak dělá zle,prostě má nadhled a pochopení pro ty mladší...to bys měl mít i ty v tvým věku už a ne to trapně řešit a řešit a řešit a ještě do toho tahat všechny.Kamaráde mě si překvapil a znova říkám,přemejšli nad tím.
A vymaž ty hovadiny tady,nepřeju si tady být,nepřeju si nic mít,už s žádnou diskuzí.Děkuji za pochopení a co bude nebo nebude,jestli zajedu nebo nezajedu,to nech na mě.
Si neskutečně zlej a nevím co blbneš
willy2.0

PředchozíDalší

Zpět na Volný pokec