Teeda mám pocit,že tu jen vyvracím mýty takový občas...a scifi,ale že bych někoho urážel...Myslím,že ty mě neustále popichuješ a tak trošku urážíš,někdy slušně Dany,ale beru to nebudu se hádat
Prostě neuneseš to,že někdo vyřkl celou pravdu o CTR,že nejni prostě dokonalé po všech stránkách a někde pokulhává prostě.Určitě je umění s ním ject rychle to je,je potřeba odvaha větší nežli v Cliu.
Jen dodám,že nepotřebuju naject s autem 20tisíc km jako to zahlásil jeden nejmenovaný majitel CTR8g...
...Takže to že sem s CTR najel cca 6tisíc,no a co..zas to byli pěkně ostrý km,já ho neměl na ježdění do práce,sám si koukal,že byli ohlý třeba klobouky na tlumičích.
:jsou lidé, kteří pro CTR a rychlost cit mají(Ano to sou a třeba mě potěšil Marfuša,když řekl,že sem jeden z mála kdo to auto dokáže project pořádně-na okrsce,ne na okruhu
:tvůj výkon jsme zatím viděli na okruhu v Mostě(ten byl jistě vypovídající,kolikrát ti budu opakovat že sem to pojal jako testík a nehrál si na čistou stopu prostě sem kravil protože sem věděl,že tam znova nemusím a nepojedu,není to můj šálek kávy,možná se zadokolkou by to byla zábava a dobrá škola to jistě,to bych bral).
:Tímhle jsi mě opravdu naštval ještě víc, než když urážíš mě(tebe sem nikdy neurazil,možná hecoval a snažil se o to,aby si to pojal stejně a nebyl uraženej balík furt), to mi je totiž od takového neinteligenta(silné slovo trochu,co blbneš,kdyby sme se neznali budiž ale tohle mě mrzí) dost ukradené. Ještě jedna urážka a končíš ...(až vychladneš,pochopíš že sem skoro ve všem měl pravdu a sem pyšnej na to,že věci neokecávám a řeknu jak sou,to že se ještě někdo nevymáčkl pořádně o chybách CTR neznamená to...že nemám cit pro auto a rychlost)
................
Já říkám:věřím si natolik že si vůbec nepřipouštím,že bys mě pojel ikdyž máš najeto na CTR tolik km...Ber to jako výzvu a odlehčení situace...kurna trošku humoru ne
Zatím si dám pauzu a tebe at to mrzí,si na mě pěkně vošklivej