Jinak doporucuju tuhle diskusi:
http://garaz.autorevue.cz/viewtopic.php ... d&start=60strana 5 od prispevku "13. 10. 2008 20:19"
Vesmes to dopadlo stejne jako u nas, Willy se jim snazi poradit, ale vsichni jsou debilove...
Nicmene par pasazi je zajimavych a myslim, ze jasne dokladaji, jak Willy "trosku" meni nazory
Par myslenek...
- CTR je rovněž super,nehaním ho!...je to druhý auto,který mi vždy bralo...ale jak ste zmínily je to víc peněz...Ale zas je v základu,lepší proto co s tím dál zamýšlím
- Jinak,další pocit z řízení CTR vs CLIO,tak CTR mi přišlo pomalé až....ale je to jen pocit!je to tím,jak je auto větší,taky hlavně dík delšímu rozvoru a zadní víceprvkový naprávě klidnější (s Cliem se pořád perete,ale baví vás to taky:)
- Tady se zas pozastavím u CTR:proto ten pocit,méně živelnosti,rychlosti..tady mi trošku chybí pořád pocit neurvalosti z Clia...ale jen na chvíly,kdy zjistím,že sem na tomhle výjezdu ze zatáčky s ním rychlejší...už jen o málo,ale jsem!CTR jde na to zas jinak prostě,v sérii je určitě motorově rychlejší o pár aut na rovině obrazně řečeno...V zatáčkách...CTR se podvozkově mín nadře,jakoby skalpel,Clio se víc ponoří,hrne,kvičí přední gumy,tady trošku víc zábavy na úkor rychlosti(která je u mě důležitá no:)nedokážu říct která kára"je lepší,je to vyrovnaný souboj...
- Co se týče zábavy a pořízení,ceny Clio jasně vítězí,kdo honí i sekundy jde pro CTR...Jinak Clio má super podvozek na naše rozbíječky"to je zas jeho hlavní deviza,jako u CTR motor a super převodovka,ikdyž i podvozek na CTR"není vůbec špatný,tvrdý jak se píše,s tím nesouhlasím,během prvního půjčení jsem s ním bral ve vysokých rychlostech horizonty kdy se střídali levá pravá a v poho,auto tě taky podrží,sžiješ se s ním,padne do ruky!!!..
Jedna reakce lidi za vsechny, myslem, ze trochu vyjadruje nazor ostatnich, stejne jako u nas...
od goes 15. 10. 2008 21:26
- willy: myslis si, ze neni vice lidi, kteri projeli kde co na trhu? A kdyz ten jiny rekne, ze nemas pravdu, tak jeho nazor ma uplne stejnou vahu jako tvuj. Proste z toho co pises cisi az prilis silna fandovska vazba, proto tvuj nazor respektuji, ale neberu ho nejak prilis vazne. Daleko lepsi by bylo, kdyby se k tomu vyjadril clovek, tkery v tom aute nevidi citovou zalezitost a byl by oprosten od svych osobnich sympatii.
... a pak se to rozjelo
A tim bych to cele uzavrel...