Co uděláme s Willym?

Co se jinam nehodí, nebo případně nevejde

Ponechat Willyho aktivního, nebo mu zamezit možnost přispívat?

Anketa končí za stř 09. zář 2009 23:45:29

Ano, nechat aktivního, docela se bavím
3
23%
Ne, zamezit přístup, je to ztráta času
10
77%

Celkem hlasů : 13

Re: Co uděláme s Willym?

Příspěvekod willy2.0 v stř 09. zář 2009 20:00:46

Marfi píše:Já sem na straně wilyho a myslim si že je clio lepší než ctr a kdo v tom nejel tak je wokurka a wšichni ste wokurky protoze ho nemate radi:-)

Ten pacholek je na foru hroznej jouda ani já neverim tomu co dokaze napsat za hovadiny nalískal bych mu za to.Pak snim dete nekam ven nebo na dikoteku a zjistite ze je to pohodar kdyz teda pominete že vam celou noc husti do hlavy ze ma renault lepsi podvozek:-)

Marfušo pěkně mě zanedbáváš.Už dlouho nebyla noční praha :roll: :D
willy2.0

Příspěvekod Marfi v stř 09. zář 2009 20:45:58

a dneska zrovna je co ty na to?
Marfi

Příspěvekod dany v čtv 10. zář 2009 10:34:18

Nesva píše:no já jenom lehký komentář k těm odhadům brzdného bodu a ideálnímu nájezdu srovnatelného auta - auto na slickách bude moct mít při ideálním nájezdu "krapítek" vyšší nájezdovou rychlost než na seriových gumách, takže ten brzdný bod v metrech nezohleďnuje skutečnou práci brzd (zpomalení ze 200km na xxkm) - pak by ten rozdíl asi nebyl tak propastný (200m na seriových ku 100m na slickách se šestipísty). Ale i tak velmi zajímavé

Takže za prvé jsem to na tu rychlost tak nějak přepočítal, myslím si, že v mostě už mám odhad dobrý, nicméně na druhou stranu má pravdu Babo, protože ten rozdíl v rychlostech opravdu není moc velký (až na široké slick). Právě zajímavé je, najít optimální kompromic šířka slicku, protože vyšší nájezdová rychlost x menší maximálka může ale nemusí být rychlejší čas potřebný na průjez cílovkou.
Tady jsou max. rychlosti na cílovce (brzdné body opravdu sedí a ten slick 240/605 to ubrzdí díky maxi trakci dokonce z nějakých 90m, ale protože mám menší rychlost, uvedl jsem právě 100m). Údaje jsou u mého auta, pokud bude mít auto menší nebo větší výkon, bude se to pak samo lišit... (záleží na geometrii, tlumičích a spoustě dalších faktorů...

- sériové pneu - 210km/h tacho - 200km/h GPS
- semislick - 210km/h tacho - 200km/h GPS
- slick 205/605 R17 - 210km/h tacho - 200km/h GPS
- slick 225/605 R17 - 205km/h tacho - 196km/h GPS (nejrychlejší varianta u mě pro most)
- slick 240/605 R17 - 194km/h tacho - 185km/h GPS
dany
Administrátor

Příspěvekod dany v čtv 10. zář 2009 10:38:17

willy2.0 píše:
roman001 píše:
willy2.0 píše:Nebudu a nehodlám sem,už přispívat.

Hurá :D :D :D

gratuluju patříš mezi těch 9(hlasujících) ješitnejch oslů,který jezděj plívu a vůbec si nic z mých sdělení nevzali :lol:
a ted,už fakt nic nenapíšu 8-) :lol: :lol:

škoda těch urážek ostatních, takhle jak to právě píšeš, budíš přesně pocit, že jedinej kdo umí jezdit jsi ty a jediné auto je clio. Nemusíš mi to opakovat, vím, že jezdím taky plívu...
dany
Administrátor

Příspěvekod willy2.0 v čtv 10. zář 2009 10:41:44

Marfi:sem na telefonu,at to tady nezasíráme.Přečetl sem si to,až ted.Dneska můžu,zejtra a pozejtří sem mimo.Nějak se domluvíme ok?Už si ženatej?? :lol: ..To vidím pakliže nekecáš,održíš přecevzetí...že to budeme mít příští rok naráz :lol:
willy2.0

Příspěvekod dany v úte 15. zář 2009 8:42:51

Jinak doporucuju tuhle diskusi:

http://garaz.autorevue.cz/viewtopic.php ... d&start=60

strana 5 od prispevku "13. 10. 2008 20:19"

Vesmes to dopadlo stejne jako u nas, Willy se jim snazi poradit, ale vsichni jsou debilove...

Nicmene par pasazi je zajimavych a myslim, ze jasne dokladaji, jak Willy "trosku" meni nazory

Par myslenek...
- CTR je rovněž super,nehaním ho!...je to druhý auto,který mi vždy bralo...ale jak ste zmínily je to víc peněz...Ale zas je v základu,lepší proto co s tím dál zamýšlím
- Jinak,další pocit z řízení CTR vs CLIO,tak CTR mi přišlo pomalé až....ale je to jen pocit!je to tím,jak je auto větší,taky hlavně dík delšímu rozvoru a zadní víceprvkový naprávě klidnější (s Cliem se pořád perete,ale baví vás to taky:)
- Tady se zas pozastavím u CTR:proto ten pocit,méně živelnosti,rychlosti..tady mi trošku chybí pořád pocit neurvalosti z Clia...ale jen na chvíly,kdy zjistím,že sem na tomhle výjezdu ze zatáčky s ním rychlejší...už jen o málo,ale jsem!CTR jde na to zas jinak prostě,v sérii je určitě motorově rychlejší o pár aut na rovině obrazně řečeno...V zatáčkách...CTR se podvozkově mín nadře,jakoby skalpel,Clio se víc ponoří,hrne,kvičí přední gumy,tady trošku víc zábavy na úkor rychlosti(která je u mě důležitá no:)nedokážu říct která kára"je lepší,je to vyrovnaný souboj...
- Co se týče zábavy a pořízení,ceny Clio jasně vítězí,kdo honí i sekundy jde pro CTR...Jinak Clio má super podvozek na naše rozbíječky"to je zas jeho hlavní deviza,jako u CTR motor a super převodovka,ikdyž i podvozek na CTR"není vůbec špatný,tvrdý jak se píše,s tím nesouhlasím,během prvního půjčení jsem s ním bral ve vysokých rychlostech horizonty kdy se střídali levá pravá a v poho,auto tě taky podrží,sžiješ se s ním,padne do ruky!!!..

Jedna reakce lidi za vsechny, myslem, ze trochu vyjadruje nazor ostatnich, stejne jako u nas...
od goes 15. 10. 2008 21:26
- willy: myslis si, ze neni vice lidi, kteri projeli kde co na trhu? A kdyz ten jiny rekne, ze nemas pravdu, tak jeho nazor ma uplne stejnou vahu jako tvuj. Proste z toho co pises cisi az prilis silna fandovska vazba, proto tvuj nazor respektuji, ale neberu ho nejak prilis vazne. Daleko lepsi by bylo, kdyby se k tomu vyjadril clovek, tkery v tom aute nevidi citovou zalezitost a byl by oprosten od svych osobnich sympatii.

... a pak se to rozjelo :)

A tim bych to cele uzavrel...
dany
Administrátor

Příspěvekod willy2.0 v úte 15. zář 2009 12:40:11

za prvý tohle je právě tvůj problém
Daleko lepsi by bylo, kdyby se k tomu vyjadril clovek, tkery v tom aute nevidi citovou zalezitost a byl by oprosten od svych osobnich sympatii.
a za druhý,myslím,že je v tom vidět že od počátku sem měl na CTR jasnej názor,nevidím,že bych na konci ted mluvil něco jiného,snad jen to,že sem si urovnal,že na okrsce hledám spíš zábavu než co největší rychlost(ikdyž ani v Cliu nejsi pomalej)
a za třetí co to sem zas taháš,už se v tom pitváš jak v mrtvole,napsal sem ti,zamysli se ty nad sebou hlavně.
Tam s nima debata nebyla vůbec žádná,ty neměli žádný povědomí...takže to dopadlo jak to dopadlo.
Už to zkrat a vymaž to tady,sme už velký a jestli tě dokola něco trápí zavolej mi,nebo se potkáme,tak přestan blbnout Dany.
willy2.0

Příspěvekod dany v úte 15. zář 2009 13:03:14

Me uz netrapi nic, to co tady pisu, neni totiz, ze bych se v tom rypal ja, ale porad mi chodi maily, jake jsi "pako" a lidi mi posilaji odkazy, co a kde jsi rekl a podobne. Jestli myslis, ze s tebou ztracim tolik casu, tak to si fandis :)
Jinak ten problem tvuj je porad stejny a vadi to nejen me a nam tady na foru. Porad presvedcujes lidi, ze tvuj nazor je ten jediny spravny a vsichni ostatni jsou blbci, takhle s lidma jednas a to je to se nam tady nelibi. Pokud budes psat umirnene, neni duvod tvuj nazor neakceptovat...
dany
Administrátor

Příspěvekod willy2.0 v úte 15. zář 2009 15:08:32

To bych rád věděl,kdo je takovej ubožák a nemá nic jinýho na práci než se o mě otírat...
Ale určitě narozdíl od něj,něco vím,hlavně to,že se nemám starat o druhý lidi.Typickej čecháček,je mi ho líto.Zbytek sme už pořešily spolu a tím bych to fakt,už ukončil Dany,nesnižuj se na tuhle jeho úroven.
Je mi jedno co si o mě kdo(cizí kdo mě vůbec nezná)myslí,je mi to úplně u prdele...Kort takovejhle typ člověka,můžu bejt třeba král Jelimán"a je mu to může bejt úplně ukradený.
Vzkaz pro něj:si jen chudáků král a nic víc debílku.A víc,už tohle anonymní a ubohý urážení řešit nebudu,at mi to řekne do očí jestli má problém...nebo nějaký komplexy:-)
Tímhle totiž ty debaty vždy končí,protože řada lidí ví jen hovno a namísto toho,se budou o tebe jen trapně otírat,holt když si jinej si jinej a ukamenujem tě a si debil-český myšlení ;) :lol:
to je humus,neměl si mi to ani psát,pořád mě překvapujou tyhle myšlenkový pochody určitejch jedinců sem myslel,že tohle udávání,konfliktnost a závist sou pozůstatky z dob komunismu,ale je vidět,že na některejch jedincích to furt vostává zrovna sem to tuhle řešil právě s Hákem a s tím souvisí i to,proč lidi budou ještě dlouho jezdit v levým pruhu na dálnici 80tkou,vsadím se,že dotyčný patří mezi ně :lol:
hawk a ten zbytek co se chová jako dobytek,je mi úplně ukradenej
willy2.0

Příspěvekod willy2.0 v úte 15. zář 2009 15:15:26

jinak kamaráde já měl na starost přes 70firem,když sem dělal díly a se všema až na dvě vyjímky snad,sem skvěle vycházel,mě vyprávěj o tom jak se chovám k lidem,dost lidí si mě chválilo....s hodně lidma sem pořád ve styku,kafe,kšefík atd...tak tohle laskavě nepiš,možná se chovám k někomu tady blbě,ale jen voplácím-jen oplácím,když někdo mele hovadiny,prostě to řeknu na rovinu víš...já se s nikým patlat nebudu a už vůbec si nenechám srát na hlavu od někoho kdo ví kulový a ještě je drzej,to je celej můj problém...na živo se mě to vždy vyplatilo a s dotyčným začla bejt řeč uvědomily si že třeba kecaj hovadiny nebo že to přehnali,ale tady nepomůže ani to když to někomu řekneš 10krát polopaticky...až na nějaký vyjímky to je celej problém a proto nejsem po chuti.To ale řešit nebudu,kdo mě zná osobně,ví,že sem v pohodě.Prostě nebudu na ty fora psát,je to ztráta času většinou..fakt ztráta času a chápu že někomu vadím,to není,ale důvod k tomu bejt vůči mě debilní,aniž by mě člověk znal...Řešíme auta,chápu že plno lidí je ješitnejch,prostě to chápu a nebudu to řešit už.Nebudu psát na fora.Nemá to význam,absolutně ne.
Nějak se uvidíme zatím čágo Dane
willy2.0

PředchozíDalší

Zpět na Volný pokec