Williho pohled na Focus RS II, Renault, Hondu a další poučky

Co se jinam nehodí, nebo případně nevejde

Re: Williho pohled na Focus RS II, Renault, Hondu a další poučky

Příspěvekod infi v pon 07. zář 2009 0:11:07

willy2.0 píše:Infinity:potrefená husa se ozvala?nebudu reagovat na tebe,stačilo mi pár výživných příspěvků cos mi někde napsal a urážel mě,hrdino.Víc ti psát nebudu,nezajímáš mě,spíš se zamysli sám nad sebou.Spojky na ITR odcházelo a ví se to tak nějak všeobecně.Možná tomu kdo s ní jezdil na nákupy,nebo výlety vydrží mnohem déle.

Ja jsem Te nikdy neurazel, maximalne jsem se Te slusne zeptal jestli nejsi mentalne zaostaly kdyz jsi o cliu rikal ze je to jinde nez ctr,itr a jiny srot a pritom zesmesnoval nekoho na h-c.

Spojky na ITR odcházelo a ví se to tak nějak všeobecně.

Tyjo...jeste ze s tim jezdim do tesca, to najedu asi hodne ne? :D mozna jak na renaultu...
K20 ITR DC2
infi

Příspěvekod willy2.0 v pon 07. zář 2009 0:30:17

Dany ukončíme to,někdy ke konci,sem zjistil,že to byla dobrá debata někdy,ale stejně nebudeš s ničím chtít souhlasit...
Co se týče Áčkového CTR a Áčkového Clia R3...Ano Karel jezdí pěkně,je to taky o jezdci...ale mám pocit,že se přibližoval časům Štefana apod..ne Bryndy který umí s R3jkou ject jak se má...Sám víš,že Clio R3 je momentálně nejlepší áčková dvoukolka mezi dvoulitry a velmi,velmi špatně se dohání.Jinak ani jedno auto tady ještě nemá 250ps...(Clio R3)všechny maj ještě 230ps,ale tohle tady ani řešit nechci.Nejsou tady lidi,který by to ocenily až na tebe.
Udivuješ mě,seš naprostej Honda fans a nejni to dobře,protože máš jinak širokej záběr a si šikula...Co mě štve víc,víš,že mám v lesčem pravdu a nepřiznáš to,namísto toho budeš tvrdit,že kecám.Nekecám :lol:
willy2.0

Příspěvekod dany v pon 07. zář 2009 8:13:23

Zase je vidět, že víš prd...
Brynda má R3 MAXI a nový motorový kit z Oreky ... 255HP
Ano, na Bryndu Karel vždy něco ztratí, ale pokud mu to zrovna jde, jede přesto srovnatelné časy. Ostatní R3 jsou daleko za ním, nevím, že by se Štefan ke Karlovi přiblížil, natož aby byl pžed ním, možná na jedné rychlostce, zase jsi mimo...
Asi to ale na renault klubu psali obráceně :lol:
dany
Administrátor

Příspěvekod willy2.0 v pon 07. zář 2009 10:04:06

dany píše:Zase je vidět, že víš prd...
Brynda má R3 MAXI a nový motorový kit z Oreky ... 255HP
Ano, na Bryndu Karel vždy něco ztratí, ale pokud mu to zrovna jde, jede přesto srovnatelné časy. Ostatní R3 jsou daleko za ním, nevím, že by se Štefan ke Karlovi přiblížil, natož aby byl pžed ním, možná na jedné rychlostce, zase jsi mimo...
Asi to ale na renault klubu psali obráceně :lol:

Zas to překrucuješ,to je neuvěřitelný s tebou měl by si psát do bulváru" :lol:
Já sem psal že Štefan"moc nejede...A až bude stačit Karel Bryndovi?myslím,že nebude...Kvůli autu,ne rukoum.
Sýkora s tím jede taky moc pěkně a až se rozjdezdí Trojan,tipuju Karlovi 4místa...Uvidíme nechme se překvapit,hlavně,at kvůli tomu nechodí do RC cupu byla by to škoda.
To se Bryndy půjdu zeptat,myslím,že motor od Orecy nemááá...protože Brynda jezdí Vanáčovo auto a s Honzou sem se bavil napsoled na Barumce ;)
Nechme to být,chytáme se za slovíčka...to nechci.K ničemu to nejni,těším se,až se uvidíme třeba...a povíme si to :lol:
willy2.0

Příspěvekod dany v pon 07. zář 2009 12:22:09

Ty ses bavil s Vaňáčem... No vidíš a já s Bryndou a říkal nám s Karlem, jak to máme teď těžky, co nechal udělat motor podle nové specifikace na 250HP...

A ještě jedna poznámka, neoslovuj závodníky křestními jmény, chápu, že se snažíš navodit dojem, jaký jsi s každým kamarád, ale my víme své, že, viz Křížek :lol:. Takže alespoň toto pro mě udělej.
dany
Administrátor

Příspěvekod willy2.0 v pon 07. zář 2009 17:01:41

Budu dělat co chci,neraď,nedělej nejchytřejšího přestan s tím!
willy2.0

Příspěvekod dany v pon 07. zář 2009 17:17:00

Já ti neradím, jen mi přijde trapné oslovovat závodníky křestním jménem a tvářit se (vytvářet dojem), jak jsem s nimi kamarád a jak je znám, přitom pak toho závodníka ani nepoznat, když stojí před tebou. Tohle je další přetvářka, kterou nemám rád a považuji ji za ubohou. Já osobně oslovuji jménem pouze ty závodníky, které opravdu znám osobně, to mi přijde správné... Nepředpokládám, že přijdeš k Vaňáčovi a řekneš: "Ahoj Honzo, jak se ti dneska jelo", nebo k Pohnerovi "Ahoj Karle, co ty R3, jak to dneska vypadá". Tak se tak nechovej, je to pubertální...
Dělej si co chceš, ale někde jinde... třeba na renault fóru, tam ti to možná budou hltat s otevřenou hubou.
Sorry, ale tohle je na mě opravdu moc... :?
dany
Administrátor

Příspěvekod willy2.0 v pon 07. zář 2009 18:09:36

Sorry ale tohle je opravdu dost od tebe!
S honzou sme v kontaktu po emailech a na závodech asi třičtvrtě roku a ano chodím za ním a říkám mu ahoj Honzo,dokonce se domlouvalo jeden čas,Hák měl zájem o jeho R3jku.Honza je v pohodě,není namyšlenej rád sem ho poznal a ikdyž nejezdí rychle dokáže bejt sebekritickej a to se mi na něm líbí,pro mě pokora znamená hodně víš!proto se mi líbí rally,tam se ukáže kdo na co má a jakej je.Samozřejmě vyjímky se asi najdou,uvidíme časem rád bych si zkusil aspon tu pozici mitfáry...na tvůj popud a kvůli další zkušenosti,rád se učím..
Že sem napsal Karel,tak promin.omlouvám se,pane.Prostě sem myslel,že se takhle můžem bavit Dany,ale ty si z nějakýho důvodu...prostě přesvědčenej o tom,že sem vůl...Mrzí mě to o to víc,že bych to od tebe nečekal,mnohdy sem se tě zastával tak co blbneš...tyvole skončeme to,už.
Povíme si to osobně pak někdy,nebo mě to fakt začne mrzet.
willy2.0

Příspěvekod dany v pon 07. zář 2009 18:36:23

Zapoměl si napsat, že Vaňáč jede tužku (a to ještě podvádí a nemá auto odpovídající homologaci)... Takže na co by zrovna on měl být namyšlenej nevím (podívej se na časy)... Já ho zažil při jednání s Vaškem Stejskalem, který mu stavěl auto (a dodnes mu za to dluží ještě peníze). A choval se stejně arogantně jako ty tady na fóru, možná proto si rozumíte. Když někdo řekne (jako on) sorry Vašku teď ti to nedoplatím, nemám peníze a následně na to si pak jede na závody, je to podle mě ignoranství, ne hrdinství...
dany
Administrátor

Příspěvekod willy2.0 v pon 07. zář 2009 18:42:06

Ale fuj,tohle si povíme osobně,povím ti názor i z jiný strany a v jádru je nám do toho hov...
Hele tužku netužku,on to přizná a o to jde.
Arogantní není,jezdí proto,že ho to baví a má na to(peníze),víc bych to neřešil.Me špatnej nepřijde a sám si i říkal,nesud někoho když ho neznáš.O tomhle se prostě bavit nebudem a už vůbec se o tom nebudu bavit na foru takhle.
willy2.0

PředchozíDalší

Zpět na Volný pokec