od willy2.0 v pon 07. zář 2009 1:21:52
A zkusil si ho?jel si s ním limit,jel s ním vůbec?nebo tě aspon někdo svezl?
tuším odpověd...Ne!
Tak proč si vůbec reagoval na moje zprávy tady.........tohle je strašná škoda pak ty debaty vypadaj jak vypadaj.
A o to jde Dany,s tebou si pokecám rád,ale spousta lidí z for neví o co jde a dělá jen zle...kdepak nebudu nikam,už psát....nemá to cenu.Jinej názor to taky znamená,zničme ho je jinej že:-)
To ty máš Infi"zažitý testy z časopisů a bláboly z hondaclubů apod......
Ale já to zažil na vlastní kůži a už jen srovnávám,třeba s prestiž.novináři z Anglie(s kým jiným porovnat)...a vždy to sedělo(angl.autocar),naprosto přesně...
Aby si tohle Dany uhlídal,tyhle reakce nesmyslný,dáš jim ještě podněty...já nevěřím tomu,že si myslíš,že tak kecám,znáš mě a ještě se doufám poznáme.....
Za další působím možná namachrovaně,ale snad nejsem zlej člověk,prostě mám toho dost vyzkoušenýho,některý infa slyšíš jinak ode mě(obecně mluvím pro všechny),než je čteš ze zaručenejch forum(hondaclub apod.),ale já prostě píšu to jak to cítím a zažil sem já,sem nestranej...Kdyby chválili v testech Clio a cejtil bych že je špatné,vůbec se těma testama nebudu zaobírat a dám na sebe...Kdybych zjistil že nefunguje...nikde ho nechválím a mlčím.Jenže to auto je u nás"tak nedoceněné,že mám asi potřebu za něj bojovat...Každej kdo ho neřídil na limitu,přišel o jedno z nejlevnějších a zároven nejlepších svezení svýho života.
Víc už nepovím,myslím,že vidím že to stejně nikoho nezajímá,že máte svoje hobby...
Klidně mě vymaž Dany dal sem si hlas:)Na živo si řekneme víc než takhle od klávesnice...A až tě svezu v Cliu,vím,že se ti to bude líbit.
Good luck přátelé...