LK7R píše:Na sponzory se hraje az v mistraku. Na zacatku si to vsichni plati ze svych zdroju a je to vetsinou jak pises daj X a dostanou Y zpatky a zbytek je tvuj. Nepokreje to cele naklady, ale alespon neco se zaplati. To pak uz musis bejt pan jezdec aby ti nekdo sveril auto a rekl - vyhravej a nestarej se o to kolik to bude stat.
Co se týče poslední věty,to je jasný,podporu továrny dostane jen hrstka vyvolenej co umí a je navíc ještě ve správnou dobu na správným místě,držím palce a mám radost z každýho komu se to povede(moc se povedl mladej Semerád ted,taky se na něj lepí,Charouz hned,dle mě cejtí,že by ho časem mohl dostat do továrního teamu a to je nejen super příležitost,ale,taky reklama neskutečná a prachy:))
...Jinak na sponzory se hraje všude,vždy je dobrý mít přeci partnery",všude i na těch našich amater.vrchách.
Třeba kamarád s ITR",co jezdí Focus optik"právě,si to umí vyjednat dobře,dík asi i kontaktům,co nasbírali dříve s jeho bráchou(jeho jménem),ale stejně klobouk dolů je šikovnej...a velká výhoda pak,ikdyby ti měli zaplatit slicky(máš hned půlku toho,co na sezonu potřebuješ,v matroši,zaplacenou).
Uvidíme,ted se vzpamatovávám z výdajů na bydlení,věřím,že do Jara se vše vystříbří a pak se uvidí co co bude dál..Rally je Rally!Ale taky režie"je jinde než u ZAV".
Vrchy jsou,ale tak trochu FPČ"(FESTIVAL PROMR...ČASU:)
Osobně bych byl štastnej i za nedávno zrozenej českej RC",Rallycup...kterej je pod záštitou FASu"dokonce,svezeš se relativně parádně,dobrá organizace a za rozumný peníze...Samo velký kluci"budou vždy sen!
PS:jsem zvědavej jak to vše půjde dál,rallye se drží,ale třeba mistrovství čr v závodech dovrchu"se brzo Fasu"vymkne z rukou...žádná podpora z týhle prapodivný instituce",jen buzerace jezdců".Postupně všichni prchaj do podniků jako je Berg cup,nebo Edovo seriál..určitě volný podniky v ZAV"maj dobrou budoucnost a čím dál větší úroven!!!...Ale je smutný,že se podíváš na oficiální MČR"v ZAV" do pár skupin a tam zjistíš,že v některých skupinách jsou lidi,který,třeba ani nemaj konkurenci,soupeře,pomalu tam jezděj sami:))...Jde to do kopru,uvidíme co bude dál...
Rallye snad přežije vše:)!!