2,7RS: a spat presnejsie k SS . Ako to 2.7RS "nosis" nastavene? Nejake doporucene nastvenie, alebo si si nasiel oblubenu poziciu? SS ma prestavitelnu tuhost tlmicov, takze snad po tej dnnej Prahe by to slo tiez troshu zmakkcit a zas na okreske trochu pritiahnut... Alebo je to proste nepraktice a cloveku sa casom nechce hrat z inbusakom? Treba vlastne v EP3 nejak rozoberat interier, aby sa clovek dostal k zadnym trlmicom? FN2 to ma vyriesene pomerne pekne, tam je to vyrisene myslim dobre
//edit: Aha, aj ked som sa na SS viackrat viezol, ak som spravne pochopil na weboch, prestavenie "tuhosti" tlmicov je dost pracne (to som nevedel) a neda sa to tak lahko ako trebas KW v2 na CV 8G (tym nechcem povedat, ze KW2 je lepsi, to ani omylom)
Marfi: Cez oficialneho dealera je cena Mono Flex cez 50 CZK s DPH (nie je to malo, ale ani strasne vela). SS (bez horneho ulozenia) je tak asi polovica. Mozno teraz zrovna pri klesnutej libre to ide zohnat za dobre ceny. Znamy si objednal SS na EP2 pred 2 mesiacmi z USA, teraz by ho to z GBR vyslo o par tisic lacnejsie, co uz
(ja som zene tiez kupil CRV tesne pred tym, ako isla o 200k SKK dole a potom este dosla akcia zimne gumy, nosic a box zadarmo
(ale aj tak bola za taku cenu, ze ma to az tak netrapi
)