len tak BTW som si uzil aj dost strachy na okruhu. Posledny stint ked uz som sa zacinal do toho opierat, tak furt trebalo niekoho pustit a potom zrazu blikla signalizacia ze malo paliva (nevadi vravim si, este jedno kolo dam). A po necelom dalsom okruhu auto prestavalo tahat, priam zacalo skapinat. Zbledol som ako CTR Championship White, ale nastastie sa len proste v ostrom vracaku odlial benzin. Aj tak som sa vylakal, ze som isiel rychlo dole z okruhu (chudak zle zachladene brzdy). Potom mi to doslo, ze to muselo byt odliatim benzinu a Ondras potvrdil, ma s tym uz skusenosti, vid Ondrasi?
Inak a len poznamka k casomiere... Na papiere som si nasiel aj cas 2:56.4 tusim. Nechal som si vytlacit kola, vytlacil mi len 4 a ze najlepsie 3:01. Tak som hovoril, ze to bude asi spatne. Tak mi vytlacil dalsi a tam som mal 2:56.8. Dan nasiel vo vysledokch ze mam 2:58... Otazka na dlhe noci, aky som mal naozaj najlepsi cas???
Hlavne ze chceli za casomieru dodatocnych 15 EUR, hoci v propoziciach bolo 120 EUR v ratane casomiery