Saty píše:Jet strelbu na okresce, to tak vypovida maximalne o necem jinem, nez o schopnostech ridice.
Jo pokud by ta okreska byla uzavrena to by byla jina.
Jinak okruh me taky, az tak nebavi, radeji mam ty vrchy, ale jet strelbu po okresce, to teda ne, kvuli tomu jsem zacal jezdit vrchy.
Saty tak kvůli tomu sem taky začal onehdy s kopcema...Ale úplně mě to neuspokojuje,kort po tomhle víkendu...radši dám 4600 za startovný a svezu se pár rz,než čekat dvě hodiny a pak ject 2min,je to dobrý jako začátek,ale jezdit to třeba dva roky a aby mě bavilo 2 roky vyhrávat,jeko jednoho mého konkurenta to fakt ne,radši budu dostávat na začátku od MBček a Felicií,postarších kadettů...a bude to čest,páč ti kluci jezdí hezký tempo...a nebojí se toho.Má to svoje kouzlo pro mě.
Mě okrsky nevaděj,musíš si to ohlídat nikdy sem neměl problém,dávám to vždy tam kde je vidět,nechci nikoho ohrozit...jen málokdy sem si troufl ject třeba na slepo horizont ve velké rychlosti a dnes bych,už i tohle vynechal,prostě max ohrožuju sebe...ostatní ne.A dávám to v klídku,prostě moje tempíčko a když je potřeba brzdím,prodám to...
Dnes bych volil a bylo to i v plánu RC v rally prostě,snad se povede časem konečně.
Kopce sou fajn,nepsal sem snad,že sou nuda!...náhodou je bránil někde,dobrý jako začátek,lepší jak okruh rozhodně pro mě...Ale rally je rally,tam je to o srdíčku jak má bejt.
Je fakt,že když sem viděl o víkendu(poprvý live ten RC)to jak někteří s Myší nebo Stičkem jedou úděsnou tužku a brzděj v zatáčkách některých až komicky,sem nechápal...ale aspon bych měl dobrou šanci i na celkový umístění
Se 4kolou jeli dobře snad jen dva,tři...Rozhodně byl hezčí pohled na předokolky,kluci to tam dávali pěkně,fakt paráda,u těch 4kol bylo vidět,že některé maj snad 400ps,odjezdy brutál,ale přišli pasáže na srdce a brzdily a jeli to mín,jak ti s předokolkama...Ale i o tom toje,třeba jim to nesedlo zrovna.Jen mě mrzelo,že na závěr se bavily stranou...a na Feldy,tajpáry,Clia...koukali přes prsty mi přišlo,je škoda,že tenhle sport je někdy záležitost jen bohatejch sráčů,ale kdyby aspon jeli měli srdce.Ne jen pojízdný reklamy,na to tady narážel asi i Dany,to,že se všichni v depu bavěj se vytrácí je to škoda...ale snad je to dočasnej stav.
První místo teda rally,pak okrsky a pak sou kopce(kopce kvůli čekánííííí)...
Saty zkus to na eddově seriálu zajímalo by mě poměření s Honzou S.na ITR,dle toho uvidíme jak si na tom,on jede pěkně a má dobrý auto hlavně,bylo by to zajímavý spestření pro tebe,vidím to tak,že ho pojedeš.
Pokad se nějak povede,časem...mělo CTR moje vypadat jako tvoje dávno,ale jel bych býval RC"...a po víkendu sem namlsanej moc,ještě tu škváru.
Prostě na závody je CTR good,možnost Clia jeho zapůjčení je taky víc než lákavá,ale problém je velká kauce...na to nemám,ani si netroufnu,bál bych se že o ní přjdu:)) obdivuju kamarida,že to dal(psychicky).
Moc pěkné závody to byli,až na maníka co to nepobral strčil odtahovku kam neměl a rušily kvůli němu 2rz