Jízdy na okruhu v Mostě 30.6.

Plánované a uskutečněné akce

Re: Jízdy na okruhu v Mostě 30.6.

Příspěvekod babo v čtv 02. črc 2009 23:47:50

Koly píše:Či sa oplatí priplatiť si oproti DS3000 je otázne a záleží to na tom, či majú naozaj dlhšiu životnosť, a to zatiaľ posúdiť neviem.

ako som pozeral v Piestanoch kotuce tomasovi a kaufimu ked mali 3000ky po prvej jazde a aj sebe teraz, tak 3000ky urcite podstatne viacej drazkuju kotuce ako tie 1.11. Cize ze su 1.11 setrnejsie ku kotucom asi Ferodo nekeca. Co som s Tebou isiel, tak to vazne brzdilo velmi slusne, na brzdy si isiel casto dost za 100m. Myslim, ze 3000 budu brzdit lepsie, ale rozdiel mozno nebude az tak velky.
3000ky dost miznu (EBC modre vydrzia urcite dlhsie), na zivotnost 1.11 som fakt zvedavy, uz su na ceste v baliku pri mne a buduci tyzden to s Kingom otestueme buduci tyzden v Brme :)
babo

Příspěvekod babo v pát 03. črc 2009 22:53:34

Well píše:Sosnová nemá žádné ostré vracečky. Všechny zatáčky na sebe krásně navazují, jsou plynulé a dá se tam úžasně vyblbnout. Jo nejsou tam skoro žádné rovinky, ale jde tam krásně driftovat. Nakonec si to tam užil i borec v Octávii 1,9 TDI. Jestli on není trošku problém v tom, že k utržení předokolky bez ruční brzdy potřebujete rychlost, ale to není chyba okruhu. Koukni jak si to užívá Nissan 350Z a to není malé auto http://www.youtube.com/watch?v=IcQhFvVI1-4
Most je fajn. Vadí mi tam cesta z Plzně, kterou nesnáším. Taky to chce výkon a ten já na Mazdě nemám. Pokud se najde někdo na pronásledování, tak se to dá, ale jinak na sólo jízdu to není ono.

omg, kto povedal, ze motokarova trat musi mat ostre vracaky. Ale proste auta s vacsim razvorom tam uz nemaju extra sancu, je to tam tak na ulomenie poloosi. Video som videl a 350Z si to celkom uziva, ale v najsisej zakrute a pojelo ho celkom dost aut s polovicnym vykonom. Z-ko je inak super, len je to s nim uz vazne tazke.
Nehovorim, ze Sosnova nie je super technicka trat, je ale nie je to dospely okruh. Suhlasim, ze Most treba mat idealne tak 150ps, ale myslim, ze King sa tam ani so svojim autom nenudi. A co som videl Tvoje video, tak si nevyzeral minule na nudu ani ty :) ani ze by to nemalo byt ono
babo

Příspěvekod Well v pát 03. črc 2009 23:04:18

Ale proste auta s vacsim razvorom tam uz nemaju extra sancu, je to tam tak na ulomenie poloosi. Video som videl a 350Z si to celkom uziva, ale v najsisej zakrute a pojelo ho celkom dost aut s polovicnym vykonom. [/quote]
Nissan to jel bez slicků a i tak byl na čtvrtém místě. Fakt to není problém rozvoru, ale hnané nápravy ;) . Nakonec v Sosnové to byla sranda i s Kingovo sedanem, který měl překvapivě přetáčivé choutky. V Mostě se jezdí zatáčky v rychlostech, kde o nějaký přetáčivý smyk nestojím. Jsem asi srab :shock: .
Mazda MX-5 1,6
Well

Příspěvekod babo v sob 04. črc 2009 0:46:11

nissan ma ale 300ps :) problem razvoru je to daleko viacej ako hnanej napravy.

Ja o pretacave smyky nestojim skoro vobec, ale aj tak sa dva na nedotacavom FN2 podarili a to celkom slusne :)
babo

Příspěvekod pipka v sob 04. črc 2009 3:59:19

babo píše:nissan ma ale 300ps :) problem razvoru je to daleko viacej ako hnanej napravy.

Ja o pretacave smyky nestojim skoro vobec, ale aj tak sa dva na nedotacavom FN2 podarili a to celkom slusne :)

Mě teda přetáčivost vyhovuje, pomáhá zatáčet. Spíš nesnášim nedotáčivost, až tak, že jsem prodal svoje CTR. Jednou jsem byl ale nedotáčivý s eSkem za chladného počasí (blbě jsem si najel a přidal jsem plyn moc brzo) a dost mě to překvapilo, protože častěji spíš koriguju přetáčivosti tak jsem najednou zpanikařil a nevěděl jsem co dělat, tak jsem radši zastavil :lol:
pipka

Příspěvekod babo v pon 06. črc 2009 1:19:28

na ziadnom aute nie je problem byt nedotacavy. ja som na nasej MX5 bol na suchu viackrat v zivote nedotacavy ako pretacavy :lol: :lol: Na CTR v moste understeer vs. oversteer 1:2 :lol: :lol:
MX-5 a S2k to maju pri svojom rozlozeni vahy 50:50 vs. 49:51 (ci ako to je) fakt vyborne, ono ale ide aj o nastavenie geometrie atd. atd.
Ten kto dokaze vodit na okruhu RWD s vypnutou stabilizaciou (pripadne stabilizaciu nema, vsak Pipka :) ), ma u mna fakt respekt. Aj mx-5kari ho maju, neviem jazdit s mx-5 tak dobre ako oni ani omylom. Ale stale je to uplne iny level jazdit dobre na okruhu so seriovou mxou a so seriovym S2k alebo 350Z, miata je oproti tomu stale materska skolka. A jazdit s "blbou" FWD ako ma Dany za 1:59 alebo Kaufi za 2:04 ale tiez nie je vobec, ale ani trochu lahke.
Ale vsak on to well vie, uz sme sa raz na to pekne opili a myslim, ze by sme sa mali niekedy zas :lol:
babo

Příspěvekod dany v pon 06. črc 2009 9:51:21

Vlakno o Wilim jsem rozdelil a prehodil do volneho pokecu, pokud by to nekdo hledal :)
dany
Administrátor

Příspěvekod Well v úte 07. črc 2009 10:01:02

babo píše:na ziadnom aute nie je problem byt nedotacavy. ja som na nasej MX5 bol na suchu viackrat v zivote nedotacavy ako pretacavy

Se nediv, když jezdíš jiný pneu na přední a zadní nápravě. To u zadokolky nejde. ;)
Mazda MX-5 1,6
Well

Příspěvekod babo v úte 07. črc 2009 12:08:40

Well píše:Se nediv, když jezdíš jiný pneu na přední a zadní nápravě. To u zadokolky nejde. ;)

ja nejazdim na MX5 ine kola v predu a v zadu. To tam bolo len mesiac a teraz uz ma nove Pirelli Zero Nero 8-) Okrem toho Loko jazdil teraz na NS v predu ine kola ako v zadu a netvaril sa nejak smutne :) Pipka v Sosonvej tiez mal v zadu semisclik... Fakt myslis, ze to nejde? :)
babo

Příspěvekod Well v úte 07. črc 2009 13:37:18

babo píše:
Well píše:Se nediv, když jezdíš jiný pneu na přední a zadní nápravě. To u zadokolky nejde. ;)

ja nejazdim na MX5 ine kola v predu a v zadu. To tam bolo len mesiac a teraz uz ma nove Pirelli Zero Nero 8-) Okrem toho Loko jazdil teraz na NS v predu ine kola ako v zadu a netvaril sa nejak smutne :) Pipka v Sosonvej tiez mal v zadu semisclik... Fakt myslis, ze to nejde? :)

Tak jde všechno, ale zeptej se Pipky jak dopadl (teď nemyslím to pěkné druhé místo při jízdě na čas).
Mazda MX-5 1,6
Well

PředchozíDalší

Zpět na Akce