Celodenní výlet okreskama po republice 22.8.

Plánované a uskutečněné akce

Re: Celodenní výlet okreskama po republice 22.8.

Příspěvekod tomikuss v ned 23. srp 2009 0:29:41

Také se připojuji díky za super akci maximálně jsem si to užil, takovou kudlu jsem na okrskách ještě nejel....a ty zatáčky v protisměru....myslím že hodně zahrádkářů a twingařů to bude dlouho chroupat... Škoda jen Danyho defektu...
PS: Šroubek drží jak přibitý Kaufi měl být mechanik to potvrzuji Babo
tomikuss

Příspěvekod Pepa 2,7 RS v ned 23. srp 2009 10:51:03

Rád se přidávám k pozitivním ohlasům - vynikající projíždka, nejvíc se mi líbila část od Hřenska dál... Úspěch akce osobně jednoznačně přisuzuji vysílačkám a parádní práci vedoucí posádky (včetně naplánování trasy) - to byl klíč a velký rozdíl oproti skupinovým vyjíždkám, kdy bez vysílaček dle mých zkušeností spíše občas dochází k nebezpečným situacím... Tady byla naopak vynikající koordinace, věděli jsme kde kdo je a kam jedeme, vše se dalo operativně okamžitě dohodnout, věděl jsi o šíleném cyklistovi za přištím smrčkem, vědel jsi o štěrku na silnici (pravda, o štěrku já věděl především díky tomu, že Loko vždy kolegiálně roztancoval zadek S2000 naznačujíce mi "jeď opatrně" :D ), hlušší místa při přejezdech se dala vyplnit inteligentní a povznášející konverzací skrze vysílačky (zdravím Ústí!), takže celé to neskutečně uteklo, ač jsme vlastně většina jeli v autě sami a za volant usedali někdy po šesté ráno a domů se vrátili po 13,5 hodinách palby... Zkrátka paráda, díky všem za organizaci i účast... 8-)
Pepa 2,7 RS

Příspěvekod LK7R v ned 23. srp 2009 13:59:19

Pepa 2,7 RS píše:...(pravda, o štěrku já věděl především díky tomu, že Loko vždy kolegiálně roztancoval zadek S2000 naznačujíce mi "jeď opatrně" :D )...

Ja tam potil krev a bal se abych to nevyklopil a panacek si myslel ze nazancuju :lol: .

TOP5 krizovek:
1) hned na zacatku prejezd krizovatky a nasledovna hopsanda
2) sjezd koncici kostkama za Kaufim na slizke vozovce... (esicko a dobrzdovani bych si nechtel zopaknout)
3) sterk za zatackou v kopci (tam kde Dany udelal tu prevodovku)
4) pravo-leve esicko na horizontu (tam co sedeli tusiti na tecne a kochali se :lol: )
5) vyjezd z mostku ke konci kde mi to taky slusne uteklo

Nejlepsi bylo - "Kaufi zatrub" :twisted:

Heenheen > My jsme te videli - teda ja osobne ne, ale Petr nebo Martin hlasil do vysilacky "hele tady mate dalsiho nalestenyho Tajpara" ... to si pamatuju. Jinak brzdy asi smrdeli uplne vsem ... moje DS2500 drzeli akorat.

Jeste ze jsem si dofouknul ty pneu, pak to bylo uplne neco jineho! Bych neveril ze ty 2 desetiny udelaji takovej rozdil (2,1 > 2,3).

Souteska se spoustou restauraci a turistu pri nasi "spanele jizde" byla mega cool!

:ugeek:
Honda CTR 7g K20A, TODA, KPRO, INVIDIA, ITG, 200+ HP http://www.honda-club.cz/forum/garage.php?mode=view_vehicle&CID=37
Honda S2000 AP2
LK7R

Příspěvekod dany v ned 23. srp 2009 14:00:26

Myslím si osobně, že většina zúčastněných lidí v životě takto rychle ještě nejela :)
Adrenalinu bylo dost a bylo vidět, že se řidiči s narůstající porcí kilometrů zrychlovali. Díky organizaci a Martinovi, bylo opravdu bezpečné se v úzských cestách pohybovat rachleji. Také se přesně ukázal optimální počet aut 5-6 max.
Já jsem sice musel po 340km nedobrovolně zamířit domů, protože převodovka, které v Hradci odešla trojka, vypověděla službu definitïvně. Řazení 1-2-4-5-6 se ještě dalo a ani jsem nikoho nebrzdil, ale poté zbyla pouze čtyřka :lol: a to jsem jim už nestačil :twisted: a musel se odpojit. Tempo bylo vražedné :twisted:
Celkem bych řekl, že se atmosféra velice povedla a po deštivém začátku vyšlo nakonec i počasí, takže zase úplně suprová akce, asi o level výše ještě než Hradec (asi o 2 levely výše než okruh). Adrenalin a nasazení dosahovalo už hodně z rallyového závodního vzrušení a myslím si, že ten kdo tohle absolvoval si už umí představit, co to rally opravdu je, co je to ovládání auta na blížícím se limitu (opravdu jsme se již k limitům přibližovali) a každý si odpověděl na otázku, co v něm je. Všichni mě pozitivně překvapili a jsem přesvědčen, že to každému něco dalo... (každopádně to je lepší, než jen o limitu vyprávět nesmysl)

Letos bude ještě jedna projížďka a pokusíme se tam protáhnout i nějaké starší rychlostky z rally Bohemia a podobně...

Díky všem ještě jednou :!:

Ještě doplním fotky...
dany
Administrátor

Příspěvekod LK7R v ned 23. srp 2009 14:05:11

Jo a jeste! To s tema "Kikánama" a "Hele Loko ma krásně staženou střechu" ... máte štěstí, že jsem to prokouknul!!! Jinak bych tu asi minimalne nesedel :lol:. Prej "Ten pupíček ale je co?!" :lol: šupáci!
Honda CTR 7g K20A, TODA, KPRO, INVIDIA, ITG, 200+ HP http://www.honda-club.cz/forum/garage.php?mode=view_vehicle&CID=37
Honda S2000 AP2
LK7R

Příspěvekod babo v ned 23. srp 2009 14:39:48

ja vam hosi neviem, ci teraz mam bamovat, alebo sa vlastne tesit, ze som s vami nebol, lebo pri tom tempe by som mozno objimal nejaky strom, alebo aspon bol v skarpe... :lol:
babo

Příspěvekod heenheen v ned 23. srp 2009 14:59:34

LK7R:ale viděl si mě,maval sem od velke hromady naštipaneho dřeva,stala tam modra c6g :lol:
všichni jste zdravili troubením ale byl to fofr
babo:duvod proč jsem nejel-nestačil bych :oops:
heenheen

Příspěvekod LK7R v ned 23. srp 2009 15:16:50

heenheen píše:LK7R:ale viděl si mě,maval sem od velke hromady naštipaneho dřeva,stala tam modra c6g :lol:
všichni jste zdravili troubením ale byl to fofr
babo:duvod proč jsem nejel-nestačil bych :oops:

Aaaahaaaaa! Doufam, ze se neurazis, ale ve vysilacce bylo zahlaseno "Na levo je nejakej Pepik a mava, tak mu kluci zamavejte" :twisted: :lol: Pamatuju si to moc dobre :D
Honda S2000 AP2
LK7R

Příspěvekod heenheen v ned 23. srp 2009 15:39:41

LK7R: tak Pepik :lol: to abych na přiště cvrknul do zatáčmy litr oilu a mával zase :D
s těma vysílačkama musela bejt sranda :idea:
heenheen

Příspěvekod LK7R v ned 23. srp 2009 15:43:35

heenheen píše:LK7R: tak Pepik :lol: to abych na přiště cvrknul do zatáčmy litr oilu a mával zase :D
s těma vysílačkama musela bejt sranda :idea:

:lol:
Honda S2000 AP2
LK7R

PředchozíDalší

Zpět na Akce