Myslím si osobně, že většina zúčastněných lidí v životě takto rychle ještě nejela
Adrenalinu bylo dost a bylo vidět, že se řidiči s narůstající porcí kilometrů zrychlovali. Díky organizaci a Martinovi, bylo opravdu bezpečné se v úzských cestách pohybovat rachleji. Také se přesně ukázal optimální počet aut 5-6 max.
Já jsem sice musel po 340km nedobrovolně zamířit domů, protože převodovka, které v Hradci odešla trojka, vypověděla službu definitïvně. Řazení 1-2-4-5-6 se ještě dalo a ani jsem nikoho nebrzdil, ale poté zbyla pouze čtyřka
a to jsem jim už nestačil
a musel se odpojit. Tempo bylo vražedné
Celkem bych řekl, že se atmosféra velice povedla a po deštivém začátku vyšlo nakonec i počasí, takže zase úplně suprová akce, asi o level výše ještě než Hradec (asi o 2 levely výše než okruh). Adrenalin a nasazení dosahovalo už hodně z rallyového závodního vzrušení a myslím si, že ten kdo tohle absolvoval si už umí představit, co to rally opravdu je, co je to ovládání auta na blížícím se limitu (opravdu jsme se již k limitům přibližovali) a každý si odpověděl na otázku, co v něm je. Všichni mě pozitivně překvapili a jsem přesvědčen, že to každému něco dalo... (každopádně to je lepší, než jen o limitu vyprávět nesmysl)
Letos bude ještě jedna projížďka a pokusíme se tam protáhnout i nějaké starší rychlostky z rally Bohemia a podobně...
Díky všem ještě jednou
Ještě doplním fotky...