Akce super,až na to že jsem pěkně spálený
S tím že budu mít špatné časy jsem počítal....,nejezdil jsem na krev a tak mi alespoň zůstalo auto celé,viď Dane?
A pro vozící se diváky určitě skvělý zážitek,příště budeme vybírat za svezení
Kozina píše:Akce super,až na to že jsem pěkně spálený
S tím že budu mít špatné časy jsem počítal....,nejezdil jsem na krev a tak mi alespoň zůstalo auto celé,viď Dane?
pipka píše:Kozina píše:Akce super,až na to že jsem pěkně spálený
No Honziku, já byl poslední půlhodinu tam vzadu hlídkovat, prohlížel jsem si SMSky na mobilu, a pak vidim tvý CTR jak se objevilo na horizontu a jede na ochoz. Tak si řikám, no jo, Honza ještě trénuje. Pak si jel tu dlouhou ke mně dozadu a řikám si, ty vole, co dělá ..., ten se do toho opřel na závěr, čumim jak to drtíš přes tu vlnovku, šutry a hlína lítaj až skoro ke mně, pak kanál a šup do cíle. No prostě nebe a dudy co si jezdil předtim. No na to, že jsi to přijel šetřit, tak touhle zkouškou si to hned dohnal, si řikám ... a pak přijel za mnou Tomikus a řiká že s tim jezdí Dany
Ne neboj, nebyla to taková hrůza ... jen jsme se tomu tam vzádu řechtali, tak jsem ti to musel napsat
dany píše:Proto je tam dám
King píše:Hehe, tajpáry dostávaj na frak od eSka? Já věděl, že to tak nakonec skončí. Go S2000, go! No tak já vás teda příště přijedu s Turkem vyklepnout taky, když to bylo tak fajn.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 návštevníků