eRZetka SHOW aneb děkujeme, že jste nepřijeli - Stadion HK

Plánované a uskutečněné akce

Měření a zveřejnění časů z datalogu

Neměřit
0
Žádná hlasování
Měřit pro informaci pouze jezdce
0
Žádná hlasování
Měřit pro informaci zúčastněných jezdců
3
38%
Měřit a výsledky dát na net
5
63%

Celkem hlasů : 8

Re: eRZetka SHOW aneb děkujeme, že jste nepřijeli - Stadion HK

Příspěvekod Kozina v pát 31. črc 2009 10:30:36

Akce super,až na to že jsem pěkně spálený :roll:
S tím že budu mít špatné časy jsem počítal....,nejezdil jsem na krev a tak mi alespoň zůstalo auto celé,viď Dane? :lol:
A pro vozící se diváky určitě skvělý zážitek,příště budeme vybírat za svezení ;)
Kozina

Příspěvekod pipka v pát 31. črc 2009 10:55:37

Kozina píše:Akce super,až na to že jsem pěkně spálený :roll:
S tím že budu mít špatné časy jsem počítal....,nejezdil jsem na krev a tak mi alespoň zůstalo auto celé,viď Dane? :lol:
A pro vozící se diváky určitě skvělý zážitek,příště budeme vybírat za svezení ;)

No Honziku, já byl poslední půlhodinu tam vzadu hlídkovat, prohlížel jsem si SMSky na mobilu, a pak vidim tvý CTR jak se objevilo na horizontu a jede na ochoz. Tak si řikám, no jo, Honza ještě trénuje. Pak si jel tu dlouhou ke mně dozadu a řikám si, ty vole, co dělá ..., ten se do toho opřel na závěr, čumim jak to drtíš přes tu vlnovku, šutry a hlína lítaj až skoro ke mně, pak kanál a šup do cíle. No prostě nebe a dudy co si jezdil předtim. No na to, že jsi to přijel šetřit, tak touhle zkouškou si to hned dohnal, si řikám ... a pak přijel za mnou Tomikus a řiká že s tim jezdí Dany :lol: :lol: :lol:

Ne neboj, nebyla to taková hrůza ... jen jsme se tomu tam vzádu řechtali, tak jsem ti to musel napsat ;)
pipka

Příspěvekod dany v pát 31. črc 2009 11:21:15

A je to venku :D

Já jel jen otestovat nastavení podvozku :twisted: a dal jsem si jen jedno kolo...
dany
Administrátor

Příspěvekod Kozina v pát 31. črc 2009 16:00:10

pipka píše:
Kozina píše:Akce super,až na to že jsem pěkně spálený :roll:

No Honziku, já byl poslední půlhodinu tam vzadu hlídkovat, prohlížel jsem si SMSky na mobilu, a pak vidim tvý CTR jak se objevilo na horizontu a jede na ochoz. Tak si řikám, no jo, Honza ještě trénuje. Pak si jel tu dlouhou ke mně dozadu a řikám si, ty vole, co dělá ..., ten se do toho opřel na závěr, čumim jak to drtíš přes tu vlnovku, šutry a hlína lítaj až skoro ke mně, pak kanál a šup do cíle. No prostě nebe a dudy co si jezdil předtim. No na to, že jsi to přijel šetřit, tak touhle zkouškou si to hned dohnal, si řikám ... a pak přijel za mnou Tomikus a řiká že s tim jezdí Dany :lol: :lol: :lol:

Ne neboj, nebyla to taková hrůza ... jen jsme se tomu tam vzádu řechtali, tak jsem ti to musel napsat ;)

Ale určitě tam nelítala tráva s hlínou jako když jsi jezdil Ty :lol: Dany říkal že musim přitvrdit podvozek,jinak mě tam tloukly dorazy a na to jsem neměl žaludek....takže příště to už bude o něčem jiném ;) každopádně těch 5vteřin na Tebe určitě auto má rezervu stáhnout ale já asi ne :cry:
Kozina

Příspěvekod dany v pát 31. črc 2009 16:31:39

Musím ještě jednou říct, že jel Pipka dobře, ale standardně jezdil časy 1:19.1 až 1:20.2 jen jedno kolo mu "ulétlo" a skončilo to na 1:17 ;) , takže všichni byli dost vyrovnaní. Kontroloval jsem dataloging a ten rozdíl získal tím, že v tom jednom kole mu vyšla optimálně kombinace průjezdů, podržel to vytahané míslo a o něco rychlejší byl i nájezd pod tribuny. Až budu mít chvíli. zkusím ještě každému dát dohromady ideální kolo :) Nejdříve ale dodělám ty onboardy...
dany
Administrátor

Příspěvekod babo v pát 31. črc 2009 16:46:35

tie onborady snad ani nedavaj, len mi bude viacej luto, ze som nemohol :(
babo

Příspěvekod dany v pát 31. črc 2009 17:10:07

Proto je tam dám :lol: a dokonce i úžasné záběry řidičů při jízdě. Když jsem už nemohl jezdit, vyřádil jsem se na nich jinak :twisted:
dany
Administrátor

Příspěvekod babo v pát 31. črc 2009 21:18:28

dany píše:Proto je tam dám :lol:

mamiiii, dan je na mne zlej :twisted: :evil: :lol:
babo

Příspěvekod King v pát 31. črc 2009 23:30:22

Hehe, tajpáry dostávaj na frak od eSka? :shock: Já věděl, že to tak nakonec skončí. Go S2000, go! :lol: :mrgreen: No tak já vás teda příště přijedu s Turkem vyklepnout taky, když to bylo tak fajn. :P
King

Příspěvekod babo v pát 31. črc 2009 23:37:01

King píše:Hehe, tajpáry dostávaj na frak od eSka? :shock: Já věděl, že to tak nakonec skončí. Go S2000, go! :lol: :mrgreen: No tak já vás teda příště přijedu s Turkem vyklepnout taky, když to bylo tak fajn. :P

poserovia co su po akcii hrdinovia, to mam najradsej :D :D (hec)
babo

PředchozíDalší

Zpět na Akce